| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 04 Липня 2007 16:02 Тема повідомлення: Захід України | |
| Хто знає про захід України або хто звідти то пишіть обовязково! _________________ Линкииииин!!Круто! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 02 Серпня 2007 17:54 Тема повідомлення: Захід України | |
| | Привіт!!! Мене звати Олеся, можна сказати, що я з Заходу України, Тернопільска обл. м. Заліщики. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Жовтня 2007 18:11 Тема повідомлення: Захід України | |
| Роскажи трохи про місто! _________________ Линкииииин!!Круто! | |
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 11 Липня 2008 13:52 Тема повідомлення: Захід України | |
| На заході України люди культурні і патріотичні, а ще нема гопів! _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
Життя - це час, поки вона летить. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Липня 2008 19:56 Тема повідомлення: Захід України | |
| Я з м.Хмельницький нажаль в нас не вильно патріотичні люди але все ж таки вони намагаються бути патріотичними _________________ Неграй в кохання бо закохаєшся | |
| Догори | |
 |
Свій Зареєстрована: 2008-09-19 Кількість пунктів: 188 Звідки: Україна | Написано: 23 Вересня 2008 19:56 Тема повідомлення: Захід України | |
| Пивіт заходу!!! я з Тернополя!!! це дуже-дуже красиве і патріотичне місто,а ще чисте і привітне!!!!
| Х„ХҐХ»ХўХҐЦЂХҐХ¬: |
На заході України люди культурні і патріотичні, а ще нема гопів!
|
Це правильно на всі 100!!!! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 24 Вересня 2008 16:24 Тема повідомлення: Захід України | |
|
А я теж з Заходу))Івано-Франківська обл))) _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 24 Липня 2009 09:58 Тема повідомлення: Захід України | |
| І я із Заходу України!Львівська область... )))) _________________ .... Ти тільки мій, а я твоя.....
У мене ти, у тебе я.......
У мене ти , у тебе я.........
Все, що колись було до нас
забуде ніч, загоїть час....
Його вогонь давно вже згас..................
(с....) | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрований: 2009-04-27 Кількість пунктів: 16761 Звідки: Україна | Написано: 13 Серпня 2009 11:22 Тема повідомлення: Захід України | |
| | Волинь моя - краса моя! | |
| Догори | |
 |
| |