| | Ще не вмерли України... | new | | | | Автор | Повідомлення |
| Написано: 28 Грудня 2007 07:13 Тема повідомлення: Ще не вмерли України... | |
| раджу особисто звернутись до автора
але зогляду на те що він тут давно не з"являється мабуть краще не треба  _________________ ... і чужого научайтесь... й свого не цурайтесь... | | | Догори | |  |
Свій Зареєстрований: 2007-12-27 Кількість пунктів: 143 Звідки: Україна | Написано: 28 Грудня 2007 11:39 Тема повідомлення: Ще не вмерли України... | |
| | Ну добре я почекаю, а там подивимося. | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2006-03-10 Кількість пунктів: 2968 Звідки: Україна | Написано: 08 Квітня 2008 09:08 Тема повідомлення: Ще не вмерли України... | |
| | Пробачте, тепер на форумі не часто - не буду проти, якщо мене позбавлять модераторства. А щодо цитування - не проти, тільки вказати автора (ВасильАнт або ще там хто) і адресу форуму, вірш бажано подавати цілком. Як гадаєте? | | | Догори | |  |
Писака Зареєстрований: 2008-07-05 Кількість пунктів: 564 Звідки: Україна | Написано: 05 Вересня 2008 07:53 Тема повідомлення: Ще не вмерли України... | |
|
| Цитата: |
Ні, ще НАТО не керує,
Не стріляє з тилу!
|
Хочу у пана автора запитати: хто він? Якщо він українець, то чому пише пародію на Гімн України? Якщо не українець, то що йому до України? А з приводу НАТО: пану автору, мабуть, краще, щоб його земляки з Росії стріляли у спину українцям? Вибачте, панове поети, вірш пана автора – це не художній твір (версифікація немічна, школярська), але антиукраїнський. | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2006-03-10 Кількість пунктів: 2968 Звідки: Україна | Написано: 11 Вересня 2008 15:00 Тема повідомлення: Ще не вмерли України... | |
| | Пане entree, мені настільки соромно за людців, котрі викрали череп іллі Муромця та, певне, передили його напівтаємному чоловічому Товариству Черепа і Кісток (США, Йель - в ньому членами вже три покоління Бушів), позбирали камінних баб у степу (це були джороговкази води і старовинны свідчення добіблійної писемності, бо в руках трамали свитки - родові книги) і встановили у маєтку керівника країни, вилучили з обігу Биліни, у центрі столиці (клуб Пінчука) цілуються в черзі з ві домим європідерастом (про суперколоніальну економіку тощо можна довго балакати), що мені вже й важко визначитися - чи маю близьку спорідність із представниками цієї "політичної нації". З приводу НАТО: якщо 70% (не я один) населення - проти, то чому ж політична нація тоді - за? З приводу гімну України - якщо він являє собою переробку з польської, то чим я завинив, переробляючи українською народною з української політичної мови? | | | Догори | |  |
Писака Зареєстрований: 2008-07-05 Кількість пунктів: 564 Звідки: Україна | Написано: 12 Вересня 2008 14:50 Тема повідомлення: Ще не вмерли України... | |
| | З приводу «Товариства Черепа і Кісток» та вашого «соромно за людців» зверніться до Бушів. Я не маю відношення ні до них, ні до ваших пінчуків, які цілуються з «відомим європідерастом», чи євреєм підерастом, та і до ваших росіян, дії яких спрямовані проти України. Мене навіть не турбує з ким ви цілуєтесь і куди. Але мене турбує однобоке ставлення до України. Статистика, яку тут приведено – це маніпулювання свідомістю людей. Насправді ж проти НАТО в Україні не більше 35% , які складаються з росіян в Україні, які все роблять для підкорення України Росією. Наголошую, не об’єднання на рівних правах, а саме підкорення. Ви що гадаєте люди не знають хто створив ситуацію війни в Грузії? З приводу Гімну України: «то чим я завинив, переробляючи українською народною з української політичної мови?». Та нічим ви не завинили. Бо ви ворог України, і завинити можете тільки перед Росією, і дуже боїтесь цього. Хочу нагадати вам історію створення сучасного Гімну України, і не тільки вам. Для цього я створив клуб «Прихована історія України». Зайдіть, будь ласка, почитайте. | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2006-03-10 Кількість пунктів: 2968 Звідки: Україна | Написано: 17 Вересня 2008 15:48 Тема повідомлення: Ще не вмерли України... | |
| Чернігівщина проти НАТО і за відставку Ющенка, Тимошенко, Яценюка ...
... Комуністичної Прогресивної соціалістичної партій та партії «Київська Русь» провели 15
березня на Алеї Героїв у Чернігові мітинг проти вступу України в НАТО … Соціалісти
проти погіршення життя простих людей! ...
spu.netagency.com.ua/ua/news_regions/12264 · Текст · Всего 193
Против НАТО высказалось 82% жителей Одесской области
upp.org.ua/print_news_4781.html · Текст · Всего 102 · Правовая информация
Донбасс против НАТО
Только треть украинцев поддерживает вступление Украины в НАТО …
что все граждане Украины имеют свою позицию относительно ВТО, а НАТО …
19 В начале рабочей недели спроси себя: способен ли я восстать против офисного рабства ...
novosti.dn.ua/details/26605/ · Текст · Всего 2026 · Новости
Харьковчане против НАТО и системы ПРО США в Европе
Мы знаем, что в Варшаве проходят акции протеста против планов США и польского
руководства, а более половины населения Польши выступают против размещения на
территории ...
kremenchug-kpu.nm.ru/uatoday/ua000072.htm · Текст · Всего 78
Украина против НАТО. Референдум обречен на провал - ВЛАСТИ ...
... вступления Украины в НАТО, 59,6 % респондентов проголосовали бы против вступления,
тогда … в ходе исследования было задано несколько вопросов относительно НАТО,
чтобы узнать уровень … то, что вступление ...
vlasti.net/news/6207
Ну i так далi - погортайте lнтернет. Правда, цифра змiнюється, адже коштами платникiв податкiв (соросiвських та iнших грантiв замало), зокрема, по лінії МЗС України, постійно ведеться шалена агітацiя. Школярам викладають хибну iсторiю, старшi люди вiдходять тощо.
На такi (див. вище) ввiчливi запросини грiх вiдгукнутися. | | | Догори | |  |
Писака Зареєстрований: 2008-07-05 Кількість пунктів: 564 Звідки: Україна | Написано: 21 Вересня 2008 11:43 Тема повідомлення: Ще не вмерли України... | |
| | Цитата: |
... Комуністичної Прогресивної соціалістичної партій та партії «Київська Русь»
|
Партія так званих прогресивних соціалістів, якою керує єврейка Вітренко (Дубінська), фінансується євреями Росії. Те ж саме джерело фінансування має і Комуністична партія України, якою керує єврей Симоненко (Гольбах). Харків, Одеса, Чернігів керуються теж євреями. За вашого лідера голосують тільки російськомовні євреї, та і то не всі, бо зараз з росіян (і євреїв), які живуть в Україні, є розумні патріоти України. Вони розуміють, що шлях роз’єднання України – це шлях до єврейського Армагеддону. Сподіваюсь, що ваш заангажований вибір інформації не є невиліковною хворобою. | | | Догори | |  |
Майстер Зареєстрований: 2006-03-10 Кількість пунктів: 2968 Звідки: Україна | Написано: 23 Вересня 2008 09:35 Тема повідомлення: Ще не вмерли України... | |
| entree писал(а) (21 сен. 2008 13:43 ) : |
...За вашого лідера голосують тільки російськомовні євреї, та і то не всі, бо зараз з росіян (і євреїв), які живуть в Україні, є розумні патріоти України. Вони розуміють, що шлях роз’єднання України – це шлях до єврейського Армагеддону. Сподіваюсь, що ваш заангажований вибір інформації не є невиліковною хворобою. |
"Тільки"? - не тільки.
"Роз’єднання України" - не лише України, ділять бо й протиставлять сильнішому решту слабкіших, з одних уламків роблять подальші, дрібніші (Росії протиставляють решту пострадянських, Сербії - решту постюгославських; від Сербії відкололи Косово, від Молдови Придністров’я, від Грузії шматки і так далі), ми з Вами (потрапивши в Україну) також, схоже, добре знаємо, в якій "наступній" дрібненькій країночі бажили б за краще опинитися. США незабаром теж поділять. Світ феодалізують глобалізатори, вони експлуатують Вашу схильність ангажуватися - мені так здається, і, також...
..."Ваш заангажований" - не мій, не заангажований. | | | Догори | |  |
| Написано: 04 Жовтня 2008 08:31 Тема повідомлення: Ще не вмерли України... | |
| Serg1y писал(а) (27 дек. 2007 20:45 ) : | | Я хочу спитати - чи можна ці вірші розмістити на іншому сайті, я звертаюся до авторів. |
на якому?? | | | Догори | |  | | | |