Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » я и книги » Можно ли сравнивать Стругатских и Лукяненко?
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки:   1, 2, 3   далі
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
HoHot
Свій
Свій

Зареєстрований:
2004-09-15
Кількість пунктів: 200

ПовідомленняНаписано: 17 Вересня 2004 16:40
   Тема повідомлення: Можно ли сравнивать Стругатских и Лукяненко?
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

В последнее время стало модным разглогольствовать на тему "Ктоже из них все таки лутше?"...не вижу в этом никокого смысла.....писатели из разных эпох ..разные темы.........
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача
Никкмаури
Комунікабельний
Комунікабельний

Зареєстрована:
2004-09-13
Кількість пунктів: 50

ПовідомленняНаписано: 17 Вересня 2004 16:49

НЕТ! НЕЛЬЗЯ!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача
HoHot
Свій
Свій

Зареєстрований:
2004-09-15

ПовідомленняНаписано: 17 Вересня 2004 17:12

Никкмаури писал(а):
НЕТ! НЕЛЬЗЯ!

Зачем же так сразу?...а обеснения нету?
Догори
Никкмаури
Комунікабельний
Комунікабельний

Зареєстрована:
2004-09-13
Кількість пунктів: 50

ПовідомленняНаписано: 17 Вересня 2004 18:27

нет 6)
Догори
jufi
Знавець
Знавець

Зареєстрована:
2004-04-08
Кількість пунктів: 4316

ПовідомленняНаписано: 17 Вересня 2004 18:31

я не читала ни тех ни других, но считаю что каждый писателъ это своя личностъ и то как они пишут тоже их свое. я ни когда не сравниваю писателей.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
HoHot
Свій
Свій

Зареєстрований:
2004-09-15

ПовідомленняНаписано: 21 Вересня 2004 12:57

jufi писал(а):
я не читала ни тех ни других, но считаю что каждый писателъ это своя личностъ и то как они пишут тоже их свое. я ни когда не сравниваю писателей.

===>Я полностю согласен с тобой.....

Хотя я читал и тех и другихicon_smile.gif.....===>Вот.
Догори
Zerox
Ветеран
Ветеран

Зареєстрований:
2004-04-01
Кількість пунктів: 904

ПовідомленняНаписано: 04 Листопада 2004 20:01

jufi писал(а):

Полностью с тобой согласен.. Сравнить можно автомобиль, самолет, одежду.. А писателей сравнивать не стоит.. Незачем это..
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
bios-hypnos
Гуру

ПовідомленняНаписано: 21 Листопада 2004 22:44

У каждого своё творчество и свой стиль. Тут невозможно определить объективно - кто лучше, а кто хуже. Просто они разные. Вывод: не стоит.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Ger_Bamber
Свій
Свій

Зареєстрований:
2004-11-01
Кількість пунктів: 227

ПовідомленняНаписано: 22 Листопада 2004 09:38

Я тоже согласен с HoHot разные эпохи, разные люди...
Это всеравно что сравнивать Шаляпина и Пикассо...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Зайти в клуб користувача
LEN'
Постоялець
Постоялець

Зареєстрована:
2005-01-19
Кількість пунктів: 422

ПовідомленняНаписано: 19 Січня 2005 14:28

А по-моему, можно! icon_redface.gif Если писатели жили в разные эпохи, это вовсе не значит, что сравнить их нельзя! К тому же, не такое большое временное пространство между Стругацкими и Лукьяненко. icon_lol.gif
К тому же, с чего это вы так категорично сравниваете: вы боитесь обвинить Лукьяненко в плагиате или принизить Стругацких? icon_rolleyes.gif
И, что самое главное, многие неискушенные люди признают несомненное сходство стилей!
Так что почему бы и нет?
Особенно если потавить вопрос так: не является ли Лукьяненко последователем Стругацких?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » я и книги » Можно ли сравнивать Стругатских и Лукяненко?
Сторінка 1 з 3 Перейти до сторінки:   1, 2, 3   далі