| |
| Що важливіше? | | Кохання | | 70% | [ 7 ] | | Дружба | | 30% | [ 3 ] | | | Всього голосів : 10 | |
| Автор | Повідомлення |
Гуру Зареєстрована: 2009-08-03 Кількість пунктів: 15778 Звідки: Україна | Написано: 04 Серпня 2009 18:18 Тема повідомлення: Що важливіше : дружба чи кохання? | |
| Найчастіше стосунки з друзями руйнуються через появу у когось хлопця або дівчини!.. Коли просто життя когось трішки урізноманітнюється!
Хочу дізнатися ваші думки щодо того, що все ж таки важливіше!
Як на мене, важливішим має бути все таки кохання! _________________ І все на світі треба пережити,
І кожен фініш - то по суті старт.
І наперед не треба ворожити.
І за минулим плакати не варт. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 31 Серпня 2009 07:50 Тема повідомлення: Що важливіше : дружба чи кохання? | |
| більше часу треба приділяти коханій людині завжди, а справжні друзі тільки підтримають тебе і зрозуміють, що ти намагаєшся влаштувати життя.
а ті друзі, які почнуть відвертатися, то не справжні, а лише самозакохані ревнивці, які в дружбі користуються тобою. _________________ Щастя – це дорога, а не пункт призначення... | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрована: 2009-08-03 Кількість пунктів: 15778 Звідки: Україна | Написано: 31 Серпня 2009 09:01 Тема повідомлення: Що важливіше : дружба чи кохання? | |
| ну ось це я вже зрозуміла!... життя все ставить згодом на свої місця! Хоча інколи коханий може виявитися і не дуже "коханим"...  _________________ І все на світі треба пережити,
| Догори | |
 |
| Написано: 31 Серпня 2009 09:36 Тема повідомлення: Що важливіше : дружба чи кохання? | |
|
тим більше треба більше приділяти увагу коханому, як ти вже зрозуміла, щоб більше про нього дізнатися _________________ Щастя – це дорога, а не пункт призначення... | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрована: 2009-08-03 Кількість пунктів: 15778 Звідки: Україна | Написано: 31 Серпня 2009 10:36 Тема повідомлення: Що важливіше : дружба чи кохання? | |
| еге ж...
от просто часто стається, що вкінці залишаєшся і без коханого і без друзів... і що тоді? _________________ І все на світі треба пережити,
| Догори | |
 |
| Написано: 31 Серпня 2009 11:38 Тема повідомлення: Що важливіше : дружба чи кохання? | |
| друзі не кинуть тебе, навіть, якщо трохи віддаляться, потім знову протягнуть тобі руку. _________________ Щастя – це дорога, а не пункт призначення... | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрована: 2009-08-03 Кількість пунктів: 15778 Звідки: Україна | Написано: 31 Серпня 2009 13:55 Тема повідомлення: Що важливіше : дружба чи кохання? | |
| ну я надіюсь на це!  _________________ І все на світі треба пережити,
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрована: 2009-08-10 Кількість пунктів: 922 Звідки: Україна | Написано: 04 Листопада 2009 22:57 Тема повідомлення: Що важливіше : дружба чи кохання? | |
| Мені здається що кохання. Все таки його саме важче знайти. А друзі це ті, хто тебе завжди зрозуміє. Для того вони і є друзі) _________________ Ми любимо один одного, та все ж таки нам не судилось бути разом... | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрована: 2009-08-03 Кількість пунктів: 15778 Звідки: Україна | Написано: 05 Листопада 2009 11:16 Тема повідомлення: Що важливіше : дружба чи кохання? | |
| ну так... але друзі також ревнують тебе до коханої людини... і інколи приходиться лбирати...
хоча мені також здається, що кохання важливіше.. _________________ І все на світі треба пережити,
| Догори | |
 |
Свій Зареєстрована: 2009-11-11 Кількість пунктів: 200 Звідки: Україна | Написано: 11 Листопада 2009 15:39 Тема повідомлення: Що важливіше : дружба чи кохання? | |
| | Citation: |
еге ж...
от просто часто стається, що вкінці залишаєшся і без коханого і без друзів... і що тоді?
|
якщо вже так то це означає що то були не не друзі лише твої знайомі яких ти помилково називала друзями...
справжній друг ніколи не покине...
я вважаю що одне іншому не заважає важливе і те і те...але якщо повстаєш перед вибором то краще вибрати кохання якщо воно справжнє... | |
| Догори | |
 |
| |