| |
| Чи подобається тобі Сіріус Блек як людина? | | Так | | 100% | [ 5 ] | | Ні | | 0% | [ 0 ] | | Важко сказати | | 0% | [ 0 ] | | | Всього голосів : 5 | |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 19 Червня 2009 12:02 Тема повідомлення: Сіріус Блек | |
| Недавно перечитувала знову "Орден Фенікса".Виникла думка:який же,все-таки,Сіріус Відважний відчайдух чи просто нахабний шукач пригод? А його смерть...Героїчна,як гадаєте? І чи хочеться тоді прибити власноруч Белатрису Лестранж?Висловлюйтесь
_________________ Мої думки настільки геніальні, що санітари уже приїхали.
Невротик може бути охарактеризованим як людина, що не здалася в боротьбі за свою особистість... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 03 Серпня 2009 16:41 Тема повідомлення: Сіріус Блек | |
| Ох,люди-люди,чого ж ви мовчите?Висловлюйтесь!Сіріус Блек того вартий!  _________________ Мої думки настільки геніальні, що санітари уже приїхали.
Невротик може бути охарактеризованим як людина, що не здалася в боротьбі за свою особистість... | |
| Догори | |
 |
Писака Зареєстрована: 2011-07-09 Кількість пунктів: 573 Звідки: Україна | Написано: 13 Жовтня 2011 23:15 Тема повідомлення: Сіріус Блек | |
| Як на мене Сiрiус мужнiй та вiдважний, а до Белатриси з першоi ж ii появи особисто я вiдчуваю вiдразу. Хоча ii вiдданоcтi iдеi можна позаздрити. _________________ Хто сказав, що все уже вiдкрито,
Нащо ж ми народженi тодi... | |
| Догори | |
 |
| |