| |
| Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | | Українськi | | 61,5% | [ 8 ] | | Зарубiжнi | | 15,4% | [ 2 ] | | 50/50 | | 23,1% | [ 3 ] | | | Всього голосів : 13 | |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 14 Січня 2009 10:36 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| | і ті і другі... думаю фіфті-фіфті | |
| Догори | |
 |
| Написано: 15 Лютого 2009 12:38 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| | Зарубіжні.прикро але факт..за кордоном дають більше бабла в розкрутку групи,якісніше звучання та і взагалі..там хоч вибір є,а тут навішали нам на вуха всяку бездарність,і ми маєм це слухати..не хочу називати таких виконавців поіменно,мабуть,вже самі здогадалися.. | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрована: 2009-08-03 Кількість пунктів: 15802 Звідки: Україна | Написано: 05 Жовтня 2009 15:24 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| я частіше українські пісні слухаю... хоча до зарубіжних також позитивно відношусь...
але українське - рідніше)  _________________ І все на світі треба пережити,
І кожен фініш - то по суті старт.
І наперед не треба ворожити.
І за минулим плакати не варт. | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2007-08-06 Кількість пунктів: 5335 Звідки: Україна | Написано: 05 Жовтня 2009 19:36 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
|
| Quote: |
я частіше українські пісні слухаю... хоча до зарубіжних також позитивно відношусь...
але українське - рідніше)
|
а які саме группи? чи може народні?
мені от наприклад подобаються Скай та Друга ріка, але вони так приїлися що я дуже рідко їх слухаю)) _________________ Люди, люди їх мільярди, їх мільярди хай їм грець добрі, сильні, ситі, багаті всі дуже гарні і я Молодець. | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрована: 2009-08-03 Кількість пунктів: 15802 Звідки: Україна | Написано: 05 Жовтня 2009 20:03 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| народні я поза всіма чергами слухаю.. і співати їх сама дуже люблю)
а з українських груп, крім тих, що ви назвали, ще слухаю "Тартак", "Бумбокс", "Крихітка цахес", "Rosa Marena"... _________________ І все на світі треба пережити,
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2007-08-06 Кількість пунктів: 5335 Звідки: Україна | Написано: 05 Жовтня 2009 20:14 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| ага, ну я не чув тільки "Rosa Marena", тре бу послухати, інші вже приїлися  _________________ Люди, люди їх мільярди, їх мільярди хай їм грець добрі, сильні, ситі, багаті всі дуже гарні і я Молодець. | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрована: 2009-08-03 Кількість пунктів: 15802 Звідки: Україна | Написано: 05 Жовтня 2009 20:15 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| обов'язково послухайте) Дуже гарні пісні виконує ця група.. душевні)  _________________ І все на світі треба пережити,
| Догори | |
 |
| Написано: 25 Жовтня 2009 15:45 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| а я раніше більше українську музику слухала,але тепер підсіла на інді рок,тому в більшості зарубіжну слухаю...відсоткове співвідношення української до зарубіжної музики в плеєрі це 30 до 70. _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | |
| Догори | |
 |
| |