| |
| Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | | Українськi | | 61,5% | [ 8 ] | | Зарубiжнi | | 15,4% | [ 2 ] | | 50/50 | | 23,1% | [ 3 ] | | | Всього голосів : 13 | |
| Автор | Повідомлення |
Філософ Зареєстрований: 2007-08-06 Кількість пунктів: 5335 Звідки: Україна | Написано: 05 Січня 2009 20:27 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi та чому? _________________ Люди, люди їх мільярди, їх мільярди хай їм грець добрі, сильні, ситі, багаті всі дуже гарні і я Молодець.
Змінено: TinyStalk (06 Січня 2009 17:34) | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2007-08-06 Кількість пунктів: 5335 Звідки: Україна | Написано: 05 Січня 2009 20:28 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| Слухав ранiше тiльки зарубiжне, потiм "пiдсiв" на украiнськi гурти, а зараз уже всi понабридали тому розбавляю зарубiжною музикою... _________________ Люди, люди їх мільярди, їх мільярди хай їм грець добрі, сильні, ситі, багаті всі дуже гарні і я Молодець. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Січня 2009 20:44 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| Я частіше слухаю зарубіжні гурти. Там вибір ширший, а в нас не так вже й багато дійсно цікавих виконавців, на жаль. _________________ "Девочка с попытками необычности,
с пытками ежедневностью,
не-вы-но-си-мой нежностью..." | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2007-08-06 Кількість пунктів: 5335 Звідки: Україна | Написано: 05 Січня 2009 20:47 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| так є цiкавi але не багато як ти кажешь, i тому вони швидко набридають... на жаль! _________________ Люди, люди їх мільярди, їх мільярди хай їм грець добрі, сильні, ситі, багаті всі дуже гарні і я Молодець. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 06 Січня 2009 12:46 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
|
а чому немає пункту 50 на 50? _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 06 Січня 2009 15:25 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| а я слухаю 1 заруб1жн1, 1 Украънськ1  _________________ З часом всі відговорки перетворились в одну: мені пох.
Тому не ображайтесь, якщо нагрубіяню. Всі ми люди | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2007-08-06 Кількість пунктів: 5335 Звідки: Україна | Написано: 06 Січня 2009 17:34 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| | Цитата: |
а чому немає пункту 50 на 50?
|
уже є! _________________ Люди, люди їх мільярди, їх мільярди хай їм грець добрі, сильні, ситі, багаті всі дуже гарні і я Молодець. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 06 Січня 2009 18:30 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| TinyStalk писал(а) (06 янв. 2009 18:34 ) : |
уже є! |
дякую) _________________ Не осуждайте окружающих, займитесь собой... | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2007-08-06 Кількість пунктів: 5335 Звідки: Україна | Написано: 07 Січня 2009 09:30 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
|  _________________ Люди, люди їх мільярди, їх мільярди хай їм грець добрі, сильні, ситі, багаті всі дуже гарні і я Молодець. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 07 Січня 2009 13:28 Тема повідомлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi? | |
| 50 на 50. _________________ До новых снов с тобой, безопасный секс, самый лучший чай...Останется в памяти вкус, и тысячи слов, учащается пульс.. | |
| Догори | |
 |
| |