| |
| Автор | Повідомлення |
Філософ Зареєстрований: 2007-06-11 Кількість пунктів: 7652 Звідки: Україна | |
| Догори | |
 |
| Написано: 23 Лютого 2009 19:22 Тема повідомлення: Українські гурти і виконавці | |
| Бумбокс, Скай, Холодне Сонце - просто обожнюю їх
 _________________ Я бачу. Навіть, закриваючи очі, бачу. Незалежно залежна від.... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2008-11-23 Кількість пунктів: 2944 Звідки: Україна | |
| Догори | |
 |
| Написано: 11 Квітня 2009 22:09 Тема повідомлення: Українські гурти і виконавці | |
|
Бумбокс- в них пісні під всі настрої і іноді просто рятують життя _________________ Неграй в кохання бо закохаєшся | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2007-06-11 Кількість пунктів: 7652 Звідки: Україна | Написано: 12 Квітня 2009 01:00 Тема повідомлення: Українські гурти і виконавці | |
| Музыка - есть отражение души, чувств. Человек на протяжении всей своей жизни сотни раз меняется внутренне, уже не говоря о тех миллионах чувств что сопровождают нас на нашем жизненном пути. Поэтому оптимальным вариантом было бы слушать ту музыку которая подходит тебе именно в тот момент, когда ты включаешь плеер. А не зацикливаться на одном стиле или на одной группе. Ведь человек наделён такой ярчайшей палитрой настроений и чувств, и к каждому оттенку можно найти свою песню или мелодию, надо только найти)
ИМХО | |
| Догори | |
 |
| Написано: 25 Квітня 2009 15:14 Тема повідомлення: Українські гурти і виконавці | |
| ТНМК-СУПЕР ГРУПА!!!  _________________ Мої думки настільки геніальні, що санітари уже приїхали.
Невротик може бути охарактеризованим як людина, що не здалася в боротьбі за свою особистість... | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрований: 2009-04-27 Кількість пунктів: 16761 Звідки: Україна | Написано: 10 Травня 2009 12:22 Тема повідомлення: Українські гурти і виконавці | |
| Н.Три - просто бомба!!!!!!!! Система Корр теж дуже тягово!!!!!!!! Рівненський гурт скотчер - справжній гаражний рок!!!!! КАРНА - дуже подобається!!!!! Серцевий напад - шось у стилі гоп гоп!!!!!!!
УКРАЇНСЬКЕ КРАЩЕ!!!!!!!!!!!! | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрований: 2009-04-27 Кількість пунктів: 16761 Звідки: Україна | Написано: 10 Травня 2009 12:27 Тема повідомлення: Українські гурти і виконавці | |
| Карна, Скотчерс, Серцевий напад, Далеко, Система корр, Н.Три - це моє.
УКРАЇНСЬКЕ КРАЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрований: 2008-07-16 Кількість пунктів: 3890 Звідки: Україна | Написано: 10 Травня 2009 13:19 Тема повідомлення: Українські гурти і виконавці | |
| | Про ці гурти не чув! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 10 Травня 2009 20:10 Тема повідомлення: Українські гурти і виконавці | |
| я також))треба буде послухати _________________ Неграй в кохання бо закохаєшся | |
| Догори | |
 |
| |