Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Моя УКРАЇНА » В чому вимірюється патріотизм?
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5, 6   далі
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
незалежна
Мудрий
Мудрий

Зареєстрована:
2008-08-19
Кількість пунктів: 11885

ПовідомленняНаписано: 29 Грудня 2008 10:36
   Тема повідомлення: В чому вимірюється патріотизм?
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

ой, то було давно і неправда icon_biggrin.gif icon_redface.gif
лади, проїхали icon_biggrin.gif
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
ханджа
Філософ
Філософ

Зареєстрований:
2007-06-11
Кількість пунктів: 7652

ПовідомленняНаписано: 09 Січня 2009 02:36

Darkdrag a écrit (28 Déc 2008 23:09 ) :
ханджа - ти молодець!

Для меня Ваше понимание - лучшая похвала) icon_wink.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Darkdrag
Мудрий
Мудрий

Зареєстрована:
2007-03-10
Кількість пунктів: 13713

ПовідомленняНаписано: 09 Січня 2009 18:09

будь ласка! поважаю людей, які думають!

ВЕРНУСЬ В 2011 ИЛИ 2012 ГОДУ.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Ulya_25
Знавець
Знавець

Зареєстрована:
2009-02-02
Кількість пунктів: 3728

ПовідомленняНаписано: 02 Лютого 2009 14:39

Вимірюється тільки в любові і вчинках...згадався вірш Сосюри
Любіть Україну всім серцем своїм...Длоя мене патріотизм любов до країни і праця на корсить її icon_smile.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства
santex
Майстер
Майстер

Зареєстрований:
2008-11-23
Кількість пунктів: 2944

ПовідомленняНаписано: 08 Лютого 2009 09:06

Чи правильно вимірювати свій патріотизм міркою "а що країна дала мені, щоб я ставав у ряди її захисників"?
Неправильно. Країна від народження тільки "дає" своїм громадянам, причому в кредит. Це не лише якось у грошах вимірюється. Це і інфраструктура дитсадків, шкіл (причому безкоштовних), це соціальні гарантії, це захист від військової агресії і т.д. І коли потім, виросши на всьому цьому, люди зверхньо заявляють "а що мені дала ця держава? я їй нічого не винен" — то це дуже неправильний підхід. Треба поважати свою країну - як мінімум, це все одно що поважати себе самого.
ханджа
Філософ
Філософ

Зареєстрований:
2007-06-11

ПовідомленняНаписано: 08 Лютого 2009 12:14

Просто мы очень любим смотреть на успешных соседей, и говорить, что там у них намного лучше, там страна заботится о своих гражданах, а у нас нет. Вот потому и не уважают.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
santex
Майстер
Майстер

Зареєстрований:
2008-11-23

ПовідомленняНаписано: 08 Лютого 2009 14:03

Не завжди краще там, де нас немає
ханджа
Філософ
Філософ

Зареєстрований:
2007-06-11

ПовідомленняНаписано: 09 Лютого 2009 23:38

santex a écrit (08 Fév 2009 15:03 ) :
Не завжди краще там, де нас немає

Согласен, но мы это узнаем только тогда когда будем там)

И вообще, меня поражает как у всех просыпается "псевдолюбовь" к родине когда поживут пару лет за бугром. Типа "Ой, я так люблю Украину! Я бы так хотел(а) чтобы она стала по-настоящему Европейской державой! Но, вот, только возвращаться насовсем не хочу. Приехать погостить смесяц, это можно, а назад - низачто."
Догори
santex
Майстер
Майстер

Зареєстрований:
2008-11-23

ПовідомленняНаписано: 22 Лютого 2009 09:52

Так я з Вами згоден. Але не повністю. Ми так довели свою державу, що вже не можливо в ній жити. Так це ми все наробили, бо вибрали до Ради таких дурнів що вже немає як жити дальше. Але за що голосували тей маємо.
ханджа
Філософ
Філософ

Зареєстрований:
2007-06-11

ПовідомленняНаписано: 22 Лютого 2009 22:31

з двох дурнів розумного не вибрати. icon_confused.gif

и насчёт того, что они дураки я не согласен, они не дураки, просто им насрать на народ и на страну вцелом.

Вот знаете, тут можно часами обсуждать, какие они плохие, какое у нас никудышнее правительство. Но давайте задумаемся, а что делали бы мы на их месте?
У нас корумпированое, криминальное правительство. Вот представьте вы дослужились до главы райдержадминистрации (поверьте с чистыми руками вы бы до этого врятли дошли), вам предлагают стать депутатом. Очень влиятельные люди влаживают в вашу предвыборную компанию серьёзные деньги, платят взятки, и договариваются с нужными людьми. И вот вы уже в Раде! Далее по той же схеме...и так до самого президента. Политик лишь марионетка в которую вложили бабло и вышел итог. Только вы не забывайте, кто привёл вас к власти тот и управляет процессом, не вы. И если им будет выгодно принять такой-то закон вы проголосуете так как надо, иначе в лучшем случае вы просто не продержитесь на этом месте больше одного срока, а в худшем...ну я думаю не для кого не будет новостью что и высокопоставленые чиновники тоже умирают....от "несчастных случаев".

Так вот уважаемые, когда у вас будет выбор либо грести безнаказано бабло лопатой, и тем самым обеспечить свой род безбедной жизнью на многие поколения, либо нажить себе врагов, и в лучшем случае всю жизнь бояться, что б тебя не пришили (случайный КАМАЗ на дорогу выедет, или ружьё само выстрелит) потому что ты много знаешь, мне будет любопытно что выберете вы. А страна? Страной уже давно правят не украинцы, это уже давно понятно всем мыслящим людям. Украина - пирог. Её делят и едят.
Догори
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Моя УКРАЇНА » В чому вимірюється патріотизм?
Сторінка 4 з 6 Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5, 6   далі