Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Не заангажоване спілкування » Християнські ідоли
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4  
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05
Кількість пунктів: 4365

ПовідомленняНаписано: 31 Липня 2008 15:41
   Тема повідомлення: Християнські ідоли
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

Цытата:

І ще один парадокс. Ну знищиш ти релігії, а що далі? Людям потрібно у щось вірити. І що ти запропонуєш замість бога?

4. З того, що я тобі вже повідомив зрозуміло, що запропоновувати замість Бога я нічого не стану. Але релігію міг би запропонувати. Це релігія наших предків слов’ян – Веди (Знання). Це чиста релігія, за часів якої люди шанували Природу і Всесвіт. Знали їх таїни. В книзі, яку ти мені запропонував прочитати, є підтвердження моїм думкам. Текст приводжу в оригіналі: «Длительное и постоянное религиозное однобогое мышление (иудаизм, христианство, ислам) наносит вред интеллекту человека». «Кроме этого должна уменьшаться доля людей толпы. За счёт новой системы образования, воспитания и получения новых знаний значительная доля людей, ранее обречённых на участь людей толпы, перейдёт в думающую часть народа».
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Переглянути фотоальбом користувача
maaxii
Перевірений
Перевірений

Зареєстрований:
2009-06-09
Кількість пунктів: 46

ПовідомленняНаписано: 09 Червня 2009 21:01

Мушу сказати що не погоджуюсь з таким вузьким трактуванням християнства. Дуже модно в останій час кидатися такими фразамии - "релігія рабів (або рабства)" "створення ідолів та стереотипів" и т.д. Насправді християнство - одна з найдемократичніших релігій світу, але вся біда (або навпаки щастя) в тому що воно дозволяє кожному мати свій погляд на релігію. ті ж самі заповіді можно трактувати забажанням так чи інакше. завжди залишаються виходи для гарних та поганих намірів. І нарешті - без цієї релігії взагалі неможливо було б народження європейської культури, бо воно - його складова
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05

ПовідомленняНаписано: 10 Червня 2009 21:01

Я теж не погоджуюсь «з таким вузьким трактуванням християнства». Почнемо з кінця. Майже всі видатні філософи – з дохристиянською ери, всі винаходи: порох, папірус, бібліотеки, колесо, домашня коза і домашній кінь, видатні будівлі та і дуже-дуже багато всього – це дохристиянська ера. Християнська ж ера – це полювання на відьом, спалювання Джордано Бруно, Ян Гуса, Жанни д’Арк тощо. І не так вже й модно говорити зараз правду, в тому числі і про релігію. А головне, ніякої демократії у будь-якої релігії немає, тим більш – в християнській. «Коли віруючий християнин починає вивчати історію християнства, він вже не віруючий», це слова священика. І найголовніше те, що всі релігії, які мають за Бога людину (Ісус, Заратустра, Будда, Аллах, та і Ієгова тощо) – це релігії вигадані людиною, і відволікають людство від справжнього Бога. А вигадка – це те саме, що брехня, тобто, такі релігії – є великою брехнею, яка спрямована проти людства.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Переглянути фотоальбом користувача
maaxii
Перевірений
Перевірений

Зареєстрований:
2009-06-09
Кількість пунктів: 46

ПовідомленняНаписано: 11 Червня 2009 20:46

Ну якщо починати з кінця то потрібно починати з початку християнства. А початок воно бере з іудаїзму - без Старого Завіту губиться вся основа. Тоді виявляється що християнство набагато старіше ніж ви вважаєте. Доречі кінь та коза - не винахід, давні іудеї їх також знали, як і все інше людство незалежно від релігії. Щодо філософів то їх серед християн дуже багато, навіть Джордано Бруно, Ян Гус та Жанна д'Арк - теж хритияни, тільки з власним поглядом на християнство. Правда звісно одна, але у кожного вона своя. В християнстві кожен має можливість власного трактування - добра людина виносить добре, а погана завжди найде шлях в найкрашій релігії та й зможе все перевернути з ног на голову.
Догори
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05

ПовідомленняНаписано: 13 Червня 2009 10:36

Привіт! Ти не написав звідки ти. Мені здається, що ти живеш в Ізраїлі. Я живу в Україні. Та немає значення хто ти чи я, МИ – ЛЮДИ. І всім нам треба думати про майбутнє. Тому, як казав наш Пророк Тарас Шевченко:
«Не дуріте самі себе,
Учитесь, читайте,
І чужому навчайтесь,
Й свого не цурайтесь…»
Всесвітній Пророк цими словами звертається не тільки до українців, Він звертається до всього людства: «Учитесь, читайте!», бо тільки розумне людство має шанс на СПАСІННЯ. «Не дуріте самі себе!», не затьмарюйте свій розум, попереду дуже важкі часи. Дуже тобі раджу прочитати історію народів Трипільської культури.
Догори
Павлос
Новачок
Новачок

Зареєстрований:
2009-11-22
Кількість пунктів: 3

ПовідомленняНаписано: 22 Листопада 2009 12:02

Слава Ісусу Христу, шановні одноклубники icon_smile.gif)
Випадково попав на вашу тему, і вирішив поспілкуватись з "незаангажованими" icon_smile.gif людьми, особливо тими що так "парафінять" християнство icon_smile.gif

А можна стпитати у що вірете ВИ ? icon_smile.gif

Хочу долучитись до вашої полеміки на рахунок моєї Віри. Та мого Господа Ісуса Христа.
Відверто кажучи читав та дивувався. Наскільки цинічно можна думати про релігію. Особливо про Християнство.

Давайте розглянемо ситуацію 50Х50. 50 % того, що ви тут обговорюєте - це "нормально". А 50 % - це те, що говорить Боже Слово - Біблія.
розглянемо так, "незаангажовано", з точки зору теорії ймовірності icon_smile.gif))

не страшно ? icon_smile.gif))
Догори
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05

ПовідомленняНаписано: 28 Листопада 2009 21:39

Павлос пісаў(ла) (22 ліс. 2009 13:02 ) :
Слава Ісусу Христу, шановні одноклубники icon_smile.gif)
Випадково попав на вашу тему, і вирішив поспілкуватись з "незаангажованими" icon_smile.gif людьми, особливо тими що так "парафінять" християнство icon_smile.gif

А можна стпитати у що вірете ВИ ? icon_smile.gif

Хочу долучитись до вашої полеміки на рахунок моєї Віри. Та мого Господа Ісуса Христа.
Відверто кажучи читав та дивувався. Наскільки цинічно можна думати про релігію. Особливо про Християнство.

Давайте розглянемо ситуацію 50Х50. 50 % того, що ви тут обговорюєте - це "нормально". А 50 % - це те, що говорить Боже Слово - Біблія.
розглянемо так, "незаангажовано", з точки зору теорії ймовірності icon_smile.gif))

не страшно ? icon_smile.gif))

Страшно повинно бути тобі, якщо ти не єврей. Якщо ж єврей, то не лякай не євреїв. Я впевнений, що ти не читав Біблію. Всі віруючі Біблію вивчають з вуст попів. Я тобі пропоную читати Біблію разом зо мною. Для початку, відкрий «Послання Св. апостола Павла до римлян», глава 13 (Коріться своїй владі), вірші 1,2,3,4: «Нехай кожна людина кориться кожній владі, БО НЕМАЄ ВЛАДИ, ЯК НЕ ВІД БОГА, І ВЛАДИ ІСНУЮЧІ ВСТАНОВЛЕНІ ВІД БОГА. Тому той, хто противиться владі, противиться Божій установі; а ті, хто противиться самі візьмуть осуд на себе. Бо володарі – пострах не на добрі діла, а на злі. Хочеш не боятися влади? Роби добро, і матимеш похвалу від влади». Питання перше: А що Бог встановив і цю владу крадіїв, яка вже 18 років грабує свій народ? Питання друге: А що – злодій знає які добрі діла, які злі? Питання третє: А що зробив твій Бог щоб люди не вбивали, не ґвалтували, не крали, не брехали у суспільстві і у вірі? Питання четверте: А ти знаєш як християни знищували слов’янську віру? А ти знаєш хто за походженням князь Володимир Святославович?
Догори
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Не заангажоване спілкування » Християнські ідоли
Сторінка 4 з 4 Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4