| |
| Автор | Повідомлення |
Майстер Зареєстрований: 2008-03-16 Кількість пунктів: 2388 Звідки: Україна | Написано: 13 Червня 2008 23:48 Тема повідомлення: Марс- наша ціль!!!!!!! | |
| Надіюсь цього літа спробую на Землі  _________________ Що вирішує долі людей? Якийсь вищий закон чи "Рука бога"? В любому випадку людина не владна навіть в власних бажаннях. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 14 Червня 2008 00:01 Тема повідомлення: Марс- наша ціль!!!!!!! | |
| | рибок складай в акваріум, візьмемо їх з собою )) | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2008-03-16 Кількість пунктів: 2388 Звідки: Україна | Написано: 14 Червня 2008 00:02 Тема повідомлення: Марс- наша ціль!!!!!!! | |
| Смлінно буду виконувати свою роботу перед суспільством майбутнього  _________________ Що вирішує долі людей? Якийсь вищий закон чи "Рука бога"? В любому випадку людина не владна навіть в власних бажаннях. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 14 Червня 2008 00:06 Тема повідомлення: Марс- наша ціль!!!!!!! | |
| | Ну а я тоді піду їжачків і зайчиків ловити ) | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2008-03-16 Кількість пунктів: 2388 Звідки: Україна | Написано: 14 Червня 2008 00:09 Тема повідомлення: Марс- наша ціль!!!!!!! | |
|
А чим вони нам пригодяться, крім естетичного погляду? _________________ Що вирішує долі людей? Якийсь вищий закон чи "Рука бога"? В любому випадку людина не владна навіть в власних бажаннях. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 14 Червня 2008 00:15 Тема повідомлення: Марс- наша ціль!!!!!!! | |
| марсіан лякати
знаєш, вони ж не привикли до таких сірих тварючок з довгими вухами,
а їжаки самі по собі колючі.
будем їх марсіанам на табуретки підкладати  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 14 Червня 2008 04:25 Тема повідомлення: Марс- наша ціль!!!!!!! | |
| | Ги, а які види риб треба? Промислові, чи декоративні. Короче купляєм мальок! А і черв'яків не забути:) | |
| Догори | |
 |
| Написано: 14 Червня 2008 04:36 Тема повідомлення: Марс- наша ціль!!!!!!! | |
| | І ще одне. Це ми туди назавжди летимо? | |
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 14 Червня 2008 05:19 Тема повідомлення: Марс- наша ціль!!!!!!! | |
| Ги, а я знаю, який там буде основний від транспорту! _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
Життя - це час, поки вона летить. | |
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 14 Червня 2008 05:21 Тема повідомлення: Марс- наша ціль!!!!!!! | |
| Ми будемо... літати!
На Марсі сила тяжіння в два рази менше, а повітря густіше... отже мрія Ікара здійсниться, і можна буде без великих зусиль літати з допомогою крил! _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
Життя - це час, поки вона летить. | |
| Догори | |
 |
| |