| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 30 Травня 2008 19:14 Тема повідомлення: Цікава гра. | |
| Реагує з лугом? _________________ What if I say, I'm not like the others?
What if I say, I'm not "just another"?
What if I say, I will never surrender?
What is your place? You're just pretender | |
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 30 Травня 2008 19:29 Тема повідомлення: Цікава гра. | |
|
Чи утворюється муть при пропусканні цього газу через вапняну воду?
А взагалі я думаю так: неважливо, у скільки етапів відгадувати, головне - вгадати. Так пропоную удосконалити. _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
Життя - це час, поки вона летить. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Травня 2008 19:30 Тема повідомлення: Цікава гра. | |
| | Реагує. Можете запитувати і про специфіку продуктів реакцій. За рН середовище зовсім забуваєте:) | |
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 30 Травня 2008 19:33 Тема повідомлення: Цікава гра. | |
| Ну і так все зрозуміло! _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Травня 2008 19:35 Тема повідомлення: Цікава гра. | |
| | Муть утворюється! Можна і вдосконалити, але якщо відповідь є очевидною то це добре. Але якщо здогадка, то таких можна робити багато. Отже я думаю все ясно тут. Хто відгадав той і загадує нову речовину. Правильна відповідь уже була почута! Продовжуєм? | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Травня 2008 19:36 Тема повідомлення: Цікава гра. | |
| Ну якшо утворюєцця ця сама муть при пропусканні через вапняну воду, то туман вгадав...
CO2+Ca(OH)2 = CaCO3 + H2O
вибачайте шо не урывняв _________________ What if I say, I'm not like the others?
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 30 Травня 2008 19:40 Тема повідомлення: Цікава гра. | |
| Це догадкою назвати, думаю, важко, тому що існує не так уже і багато газів, які розчиняються у воді, важчі за повітря, без запаху і кольору.
Питання зараз дам. _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 30 Травня 2008 19:42 Тема повідомлення: Цікава гра. | |
| Почнемо з простого.
Сіль білого кольору, неотруйна. _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Травня 2008 19:43 Тема повідомлення: Цікава гра. | |
| з карбонатною к-тою реагує? _________________ What if I say, I'm not like the others?
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 30 Травня 2008 19:48 Тема повідомлення: Цікава гра. | |
| Ні _________________ Смерть - це стріла, пущена у тебе.
| Догори | |
 |
| |