| | Музика у вашому житті | new | | | | Автор | Повідомлення |
Свій Зареєстрований: 2007-12-19 Кількість пунктів: 169 Звідки: Канада | Написано: 07 Лютого 2008 09:15 Тема повідомлення: Музика у вашому житті | |
| Яку роль відіграє музика у вашому житті? Які напрямки ви найбільше полюбляєте? Як ви "докотились" до того, що почали слухати рок? _________________ Ті, що танцюють на голові та тримають небо на долонях... | | | Догори | |  |
Свій Зареєстрований: 2007-12-19 Кількість пунктів: 169 Звідки: Канада | Написано: 07 Лютого 2008 09:17 Тема повідомлення: Музика у вашому житті | |
|
Я на даний момент надаю перевагу melodic-death i metalcore... Саме ці стилі найбідьше слухаю. In Flames, Bullet For My Valentine, As I Lay Dying... _________________ Ті, що танцюють на голові та тримають небо на долонях... | | | Догори | |  |
| Написано: 17 Березня 2008 14:42 Тема повідомлення: Музика у вашому житті | |
| Слухаю рок, обожнюю рок і вважаю що рок то не просто музика, а ідеологія життя. Слухаю AC/DC, AMATORY, КИНО, Nirvana і ще багато інших груп _________________ Смерть стоит того, чтобы жить
А любовь стоит того, чтобы ждать | | | Догори | |  |
| Написано: 04 Червня 2008 20:39 Тема повідомлення: Музика у вашому житті | |
| | Любов, секс, рок-н-ролл))) Чак Берри, Бітли, Стрей Кетс, Джери Ли, Елвис, Литл Ричард.... | | | Догори | |  |
Ветеран Зареєстрована: 2008-09-23 Кількість пунктів: 997 Звідки: Україна | Написано: 06 Жовтня 2008 18:32 Тема повідомлення: Музика у вашому житті | |
| слухаю багато чого...
фолк, готика, dark wave, індастріал та багато чого іншого...
докотилась до цього...а хЗ...починалось все з Мерліна Менсона, Аетернуса (впрадло писати англійською), Лакрімози....Підсадила одна готка. _________________ If you love someone, set them free. If they return to you, put several 8 inch blades into their head. If they return again, then RUN…JUST RUN | | | Догори | |  |
| Написано: 26 Жовтня 2008 08:40 Тема повідомлення: Музика у вашому житті | |
| Я в основному по симфо-металу. А оскіко приставку симфо можна ліпити будь-куди, то виходить дуже класний список: Nightwish, Epica, Apocalyptica, Therion, Within temptation, Dark Lunacy, Graveworm, Capitollium
+ концерти з оркестром Metallica s&m , Scorpions - moment of glory
Ну й іще багато окрім симфо:
Godsmack, Lacuna coil, Evanescence, Bathоry, Dimmiu Borgir, Nokturnal Mortum, Ария, SOAD, Finntroll і.т.д _________________ What if I say, I'm not like the others?
What if I say, I'm not "just another"?
What if I say, I will never surrender?
What is your place? You're just pretender | | | Догори | |  |
| Написано: 26 Жовтня 2008 15:50 Тема повідомлення: Музика у вашому житті | |
| я - рок, "важкий" рок, декого з попси, реп, ну і все інше по трохи.
А на рок мене "підсадила" сестра, на хеві метл - тато  _________________ З часом всі відговорки перетворились в одну: мені пох.
Тому не ображайтесь, якщо нагрубіяню. Всі ми люди | | | Догори | |  |
| Написано: 26 Жовтня 2008 17:19 Тема повідомлення: Музика у вашому житті | |
| файний в тебе батько _________________ What if I say, I'm not like the others?
What if I say, I'm not "just another"?
What if I say, I will never surrender?
What is your place? You're just pretender | | | Догори | |  |
| Написано: 31 Жовтня 2008 20:45 Тема повідомлення: Музика у вашому житті | |
| | Quote: |
файний в тебе батько
|
ти не перший так говориш, мій друг як прочита по це написав: "Мені б такого обезбашиного старіка!"
я ним пишаюсь  _________________ З часом всі відговорки перетворились в одну: мені пох.
Тому не ображайтесь, якщо нагрубіяню. Всі ми люди | | | Догори | |  |
| Написано: 17 Грудня 2008 12:29 Тема повідомлення: Музика у вашому житті | |
| Я підсіла на ню метал, альтерн рок, хеві -такі групи, як іл ніно, аджацент ту насінг, врейнсторм, гудсмак, срі дейс грейс, трохи корна, вся система(шкода що розпались) в недавньому минулому готік рок, трохи панк року, якщо якісний. _________________ Там, де у інших серце - в тебе коробка передач... | | | Догори | |  | | | |