| |
| Яка книга краща??? | | 1. Г.П. Філософський камінь | | 0% | [ 0 ] | | 2. Г.П. Таємна кімната | | 5,6% | [ 1 ] | | 3. Г.П. В 'язень Азкабану | | 5,6% | [ 1 ] | | 4. Г.П. Келих вогню | | 0% | [ 0 ] | | 5. Г.П. Орден Фенікса | | 22,2% | [ 4 ] | | 6. Г.П. Напівкровний Принц | | 16,7% | [ 3 ] | | 7. Г.П. Смертельні реліквії | | 50% | [ 9 ] | | | Всього голосів : 18 | |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 23 Травня 2009 13:25 Тема повідомлення: СІРІУС | |
| Я проголосувала за"В"язня Азкабану",бо мені спрдобався таємничий Сіріус Блек!  _________________ Учора я вдарилася у електричного стовпа.....І зрозуміла як відчувається Чурновецький кожен ранок!!!Відчуття легкого психічного шоку!!! | |
| Догори | |
 |
Свій Зареєстрована: 2010-01-11 Кількість пунктів: 102 Звідки: Україна | Написано: 29 Січня 2010 17:42 Тема повідомлення: Яка книжка Гаррі Поттера найкраща? | |
|
всі частини класні, але мені найбільше сподобалась остання... | |
| Догори | |
 |
Писака Зареєстрована: 2011-07-09 Кількість пунктів: 573 Звідки: Україна | Написано: 13 Жовтня 2011 23:28 Тема повідомлення: Яка книжка Гаррі Поттера найкраща? | |
| я не дуже легко можу визначитися адже кожна книжка по своему цiкава, але на мою субективну думку 7 найкраща, заплутаний сюжет, довгоочiкуване, захопллюче та несподiване закiнчення)) Але сумно що вже кiнець це немов з дитинством попрощатися(( _________________ Хто сказав, що все уже вiдкрито,
Нащо ж ми народженi тодi... | |
| Догори | |
 |
| |