Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Клуб української поезії » Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   далі
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05
Кількість пунктів: 4365

ПовідомленняНаписано: 30 Листопада 2009 15:09
   Тема повідомлення: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

а хіба хтось говорить про сором визнання свого походження?
я запитую про доцільність змін паспортного бланку в умовах політичної та економічної кризи...
свічечку за 140 мільйонів гривень ми минулого року вже засвітили... тепер будемо на собі тільник рвати, бо ми гордимося своїм походженням?
скільки ж це триватиме? вже яке сторічча поспіль нас годують байками про національні особливості, а врешті решт українці бідні й безталанні... може не варто босоніж бігти по стерні за мильною бульбашкою? може все ж таки для початку варто взутись?

Кожна нація має свою національну особливість і ця особливість ні в якому разі не є «мильною бульбашкою». Щоб засвітити свічку пам’яті шести мільйонам закатованих невинних українців, можна і потрібно було витратити 140 мільйонів гривень. Це наші гроші, які могли б бути просто вкрадені на будівлю палаців Ющенків-Януковичів. Я радий, що ці гроші пішли саме на Свічку Пам’яті. Щодо паспорта з національністю
«руський» - це право володаря цього паспорта: їхати чи не їхати в Росію.
Мене більше хвилює доля українців, яким держава Україна офіційно у паспорті пише, що він «ніхто». Через 10-15 років в Україні буде дуже багато емігрантів. Вони будуть мати свою культуру, свою мову і паспорт «громадянина України», якій дасть їм можливість взяти владу над «ніхто», бо «ніхто» не знає, що він українець, і що має хоч які-небудь права на цю землю, бо він вже зараз боїться витратити декілька грошей на те, щоб у паспорті назватися українцем, бо криза у нього в голові і в інших частинах тіла.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Переглянути фотоальбом користувача
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28
Кількість пунктів: 50330

ПовідомленняНаписано: 30 Листопада 2009 15:18

Цытата:

Щоб засвітити свічку пам’яті шести мільйонам закатованих невинних українців, можна і потрібно було витратити 140 мільйонів гривень.
а й справді, в нас ще мільйонів 40 у резерві є... можна одразу мільярд виділяти, відспіваємо усіх разом... лавра поруч, не треба далеко ходити... одразу можна буде й на зміні паспортів зекономити

Володимире, невже ви не відчуваєте себе українцем настільки, що вам необхідне письмове підтвердження? icon_rolleyes.gif
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05

ПовідомленняНаписано: 30 Листопада 2009 15:29

Indeez пісаў(ла) (30 ліс. 2009 16:18 ) :
а й справді, в нас ще мільйонів 40 у резерві є... можна одразу мільярд виділяти, відспіваємо усіх разом... лавра поруч, не треба далеко ходити... одразу можна буде й на зміні паспортів зекономити

Володимире, невже ви не відчуваєте себе українцем настільки, що вам необхідне письмове підтвердження? icon_rolleyes.gif

Твій сарказм я вважаю недоречним. Справа зовсім в іншому. Це прояв на підсвідомості. Так, мені не треба ні твоє підтвердження ні когось іншого, що я українець. Але багатьом манкуртам це треба для визначення – хто ж він насправді? Якщо хочеш – це прояв патріотизму. Я маю на увазі патріотизм народу, а не політиків.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Переглянути фотоальбом користувача
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28

ПовідомленняНаписано: 30 Листопада 2009 15:37

а що для вас патріотизм?
чому він обов"язково повинен бути на межі вимирання? це що, національна особливість?
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05

ПовідомленняНаписано: 01 Грудня 2009 09:30

Indeez пісаў(ла) (30 ліс. 2009 16:37 ) :
а що для вас патріотизм?
чому він обов"язково повинен бути на межі вимирання? це що, національна особливість?

Ти зараз займаєшся словоблудством. Змішуєш пряження із даром Божим. Саме патріотизм народу подолає все, і вимирання теж. Вже багато українців це розуміють. Народ вже бачить де справжні патріоти, а де патріоти своїх кишень, як ці:

Патріоти

«Ех, нам би таких злодіїв та розбійників –
що колись, що тепер, але інші в нас –
і злодії, і розбійники – далеко не державники,
аж ніяк не державники!»
Євген Гуцало, «Буслаєвщина, або ж…»

Патріоти своєї кишені,
з прапорами – підкова і НУ,
не наїлись із серцем пряжені,
кожен з них про партнера збагнув:

злодій злодія принципи зрадив,
злодій злодію – честі іржа,
злодій злодія нищити радий,
злодій злодію – в спину ножа.

Вже не тішить приватна корова –
сорок шість мільйонів сосків –
вже не тішить й корову полова
крадіїв – патріотів – совків.

20.09.08

http://club.rc-svit.com/patroti-topic2833195
Догори
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28

ПовідомленняНаписано: 01 Грудня 2009 15:26

дааа? то відколи для відчуття патріотизму знадобились юридичні підтвердження? з 1992 року по 2009 ми живемо без зазначення національності в паспорті і ще й досі українці... аж дивно, як це ми досі турками не стали...

випадково трапився вислів по темі
Цытата:
Здоровая нация так же не замечает своей национальности, как здоровый человек - позвоночника.

пропоную обговорити тему на форумі http://forum.rc-svit.com/povernennja-pjato-grafi-topic1812111
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05

ПовідомленняНаписано: 02 Грудня 2009 13:48

Indeez пісаў(ла) (01 снеж. 2009 16:26 ) :
дааа? то відколи для відчуття патріотизму знадобились юридичні підтвердження? з 1992 року по 2009 ми живемо без зазначення національності в паспорті і ще й досі українці... аж дивно, як це ми досі турками не стали...

випадково трапився вислів по темі

пропоную обговорити тему на форумі http://forum.rc-svit.com/povernennja-pjato-grafi-topic1812111

Цитата:
Здоровая нация так же не замечает своей национальности, как здоровый человек - позвоночника.
Особливо, коли у нього хвора душа і серце.
Щодо 1992 – 2009 років. Саме тоді в Україні стали панувати масони у масці українця. Говорять про економіку України, дбають про економіку Ізраїлю і Росії.
Догори
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28

ПовідомленняНаписано: 03 Грудня 2009 07:31

душа і серце хворі?
швидше вава на всю голову...
ви мені поясніть, чому світ клином зійшовся саме на національності?
невже сволота має національність? я вважала що це більше рис характеру стосується
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05

ПовідомленняНаписано: 04 Грудня 2009 10:58

Indeez пісаў(ла) (03 снеж. 2009 08:31 ) :
душа і серце хворі?
швидше вава на всю голову...
ви мені поясніть, чому світ клином зійшовся саме на національності?
невже сволота має національність? я вважала що це більше рис характеру стосується

Так, сволота не має національності, як і всі злодії. Більш того, сволота, злодії, бандити і і майже всі правителі – вони космополіти, у них немає національності. А от народ має національність, і мій народ має національність – український. І це я, як українець, хочу щоб було відображено у моєму паспорті. На даному етапі розвитку нашої країни – це конче потрібно.
Догори
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28

ПовідомленняНаписано: 15 Грудня 2009 15:22

країни? в країні живе багатонаціональний народ
що накажете робити з не українцями? вони ж можуть відмовитись розвивати країну вашого зразка...
потрібно прагнути до об"єднання народу, а не до возвеличення нації icon_confused.gif
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Клуб української поезії » Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
Сторінка 8 з 10 Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   далі