Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Клуб української поезії » Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   далі
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28
Кількість пунктів: 50349

ПовідомленняНаписано: 25 Липня 2009 21:52
   Тема повідомлення: Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

entree wrote (24 Jul 2009 17:11 ) :

За мертвих він піклується більше тому, що вони вже не зможуть сказати гирьку правду в очі таким. як він.
Т icon_lol.gif елепередачі я дивлюсь тільки тоді, коли снідаю чи вечеряю, по одному реченню від кожного брехуна, далі все ясно.
мабуть це дуже класно, патріотично, але я дурна і хоч вбийте, не розумію сенсу такого піклування за померлими...
на "свічечку" у парку слави вгатили майже 140 МІЛЬЙОНІВ гривень... і звідки ж в нас раптово дифіцит бюджету??? icon_eek.gif
в 32-33 люди вмирали, бо не мали чого їсти... який сенс вдаватись до цих методів в наш час? чи може в нас вже перевелись малозабезпечені?
нещодавно припинили друк книжок для сліпих шрифтом брайля... це означає, що багато дітей не отримають освіту... а базова освіта в нас гарантована конституцією...
надайте мені більш ніж вагомі аргументи, чому питання мови повинно бути на першому місці? icon_evil.gif
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28

ПовідомленняНаписано: 25 Липня 2009 21:55

Quote:

Мені легше, оскільки завжди відкрито кажу, що не сповідую християнство. Бачите, як у цій коротесенькій бесіді опоненти мимоволі проклали логічну стежинку: "хоч єврейською (і наше й ненаше)" - "загалом душа"(наша християнська) - "наша душа" (наша українська мова). А я типу "неправильний" носій мови, бо з іншої стежини. Мабуть, що таки так, з іншої. Але мову щиро люблю. То й що?

важко розглядати варіанти, коли не бачиш альтернативи... часом потрібно зрухатись з насидженого місця і поглянути на все з іншої сторони... щодо обговорюваного питання досить поспілкуватись з іншими живими людьми... але видно не всі це розуміють))
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05
Кількість пунктів: 4365

ПовідомленняНаписано: 26 Липня 2009 11:01

Indeez wrote (25 Jul 2009 22:52 ) :
мабуть це дуже класно, патріотично, але я дурна і хоч вбийте, не розумію сенсу такого піклування за померлими...
на "свічечку" у парку слави вгатили майже 140 МІЛЬЙОНІВ гривень... і звідки ж в нас раптово дифіцит бюджету??? icon_eek.gif
в 32-33 люди вмирали, бо не мали чого їсти... який сенс вдаватись до цих методів в наш час? чи може в нас вже перевелись малозабезпечені?
нещодавно припинили друк книжок для сліпих шрифтом брайля... це означає, що багато дітей не отримають освіту... а базова освіта в нас гарантована конституцією...
надайте мені більш ніж вагомі аргументи, чому питання мови повинно бути на першому місці? icon_evil.gif

Привіт, Indeez. Мені не дуже хотілося розкривати цю тему у повному обсязі: багато чого просто не знаю. Але дещо з того, що знаю сам, тобі скажу. Колись я перегортав книжечку, в якій був перелік відомих сучасних політиків: хто вони, яке їх справжнє прізвище, до якої масонської ложі належать. Так от, Ющенко має родове прізвище Адельгейм. Це видатний літературний критик сталінських часів. Саме ці люди планували підкорення України голодомором. Тому, мені так здається, нащадок Адельгейма робить все, щоб зняти гріх з душі своїх предків. Тому і поставив у цьому заході на перше місце тільки себе, начебто прості українці тут ні до чого. А таки пам’ятники завжди робилися на народний кошт: з кожного стільки, скільки зможе дати. А він, бачте, свої заплатив! З приводу припинення друку «книжок для сліпих шрифтом брайля» – це злочин, до яких, нажаль, ми всі починаємо звикати.
Щодо «надайте мені більш ніж вагомі аргументи, чому питання мови повинно бути на першому місці?» Будь ласка. Прочитай мою статтю «Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?» Зрештою, я розумію про що ти говориш, тому не буду сперечатися: у кожного свій шлях до такої думки. І ти прийдеш до неї, бо ти людина думаюча.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Переглянути фотоальбом користувача
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28

ПовідомленняНаписано: 26 Липня 2009 11:29

доброго дня, Володимире
скажіть, будь-ласка, а чому ви цю ж тему не розвиваєте на форумі? вона там досить актуальна...
в клубі звичайно простіше зібрати однодумців вузького кола, але чому б не вести ширший діалог? тим паче, що ваша участь там потрібна...
нещодавно прочитала, що на переконання одного юнака, княгиня Ольга та князь Володимир були щирими українцями... хоча в той самий час він і гадки не має хто такий Шухевич
як ви кажете, я людина думаюча... бо знаю історію в загальних обрисах і намагаюсь об"єктивно реагувати на події, що відбуваються
ваша допомога потрібна молодому поколінню
ВасильАнт
Філософ
Філософ

Зареєстрований:
2006-03-10
Кількість пунктів: 6776

ПовідомленняНаписано: 26 Липня 2009 11:43

entree wrote (26 Jul 2009 12:01 ) :

... Ющенко має родове прізвище Адельгейм. Це видатний літературний критик сталінських часів. Саме ці люди планували підкорення України голодомором. Тому, мені так здається, нащадок Адельгейма робить все, щоб зняти гріх з душі своїх предків.
... – це злочин, до яких, нажаль, ми всі починаємо звикати.

Схоже, нащадок Адельгейма якраз настирливо, пройшовши чергову перелицьовку, творить із голодомору черговий "злочин, до яких, нажаль, ми всі починаємо звикати", а саме - зображає росіян винними в голодоморі 32-33. Насправді ж, коли СБУ, за відповідним друченням, понишпоривши уархівах, склало й доповнило списки конкретних винуватців, так відразу з Ізраїлю була отримана нота, і за рік так і не оприлюднені (icon_exclaim.gif ) списки засекречено. Про золото, виманене й вивезене інтернаціоналістами-глобалізаторами з України й Кубані в США (на подолання "великої депресії" й кризи забезпечення долару "золотим стандартом") мовчать метрво. Але грязюку, жбурнуту в росіян псевдоукраїнцями ніхто (крім, хіба, таких як я) змивати не збирається. Хіба це не черговий злочин, скерований на підрив дружби й довіри між слов’янами зокрема й білими людьми загалом?

Саме ця, прихована й безвідповідальна, деструктивна лінія, у стратегічному плані веде до занепаду всього Західного й Прозахідного світу та українства (мови, культури, економіки, політики, технології). Неможна, заплющуючи очі на злочинний контекст пропагувати (начебто) українолюбний текст.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28

ПовідомленняНаписано: 26 Липня 2009 12:08

Quote:

Схоже, нащадок Адельгейма якраз настирливо, пройшовши чергову перелицьовку, творить із голодомору черговий "злочин, до яких, нажаль, ми всі починаємо звикати"

а й справді, скоро опинимось на межі виживання
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05

ПовідомленняНаписано: 26 Липня 2009 18:16

Indeez wrote (26 Jul 2009 12:29 ) :
доброго дня, Володимире
скажіть, будь-ласка, а чому ви цю ж тему не розвиваєте на форумі? вона там досить актуальна...
в клубі звичайно простіше зібрати однодумців вузького кола, але чому б не вести ширший діалог? тим паче, що ваша участь там потрібна...
нещодавно прочитала, що на переконання одного юнака, княгиня Ольга та князь Володимир були щирими українцями... хоча в той самий час він і гадки не має хто такий Шухевич
як ви кажете, я людина думаюча... бо знаю історію в загальних обрисах і намагаюсь об"єктивно реагувати на події, що відбуваються
ваша допомога потрібна молодому поколінню

Привіт, Тетяно! Княгиня Ольга і її онук Володимир є нащадками вікінгів – морських розбійників. Серед вікінгів були і слов’яни. Чи можна їх називати українцями – це питання до політиків. На мій погляд це немає ніякого значення. Вікінги завоювали землеробів слов’ян, бо ніколи нічого не виробляли, а тільки грабували. Як вікінг народжувався, йому дарували меч і казали: «Ось твоє багатство!». Ще до завоювання слов’ян, частина вікінгів була під християнської віри. Коли ж прийшли до Києва, де на той час проживало багато хазарів (євреїв) іудейської віри, постало питання проголосити християнство загальною вірою Київської Русі. Син Ольги, Святослав, сміявся над вірою в бога-людину, і не схотів цієї віри. Щодо «українців» Ольги та Володимира – це сором. Та і не хотілось би мені мати таких родичів: Ольга, вже будучі християнкою, знищила невинних людей міста Коростеня, Володимир пиячив та ґвалтував жінок, зґвалтував навіть свою майбутню дружину, його дід князь Малк був хазаром іудейської віри. Це все написано в «Повісті временних літ». Щодо форуму я подумаю, але виховувати нікого не збираюсь, зараз всі люди обізнані, і багато з них знають більше за мене.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Переглянути фотоальбом користувача
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28

ПовідомленняНаписано: 27 Липня 2009 07:18

і знову добрий день! icon_biggrin.gif
гарно розписуєте історію, можна процитувати це повідомлення на форум для наших маленьких патріотів?

Quote:

Та і не хотілось би мені мати таких родичів: Ольга, вже будучі християнкою, знищила невинних людей міста Коростеня
таким чином вона помстилась за вбивство свого чоловіка
дарма що він був грабіжником
entree
Знавець
Знавець

Зареєстрований:
2008-07-05

ПовідомленняНаписано: 28 Липня 2009 12:59

Indeez wrote (27 Jul 2009 08:18 ) :
і знову добрий день! icon_biggrin.gif
гарно розписуєте історію, можна процитувати це повідомлення на форум для наших маленьких патріотів?

таким чином вона помстилась за вбивство свого чоловіка
дарма що він був грабіжником

Так, можеш цитувати. Щодо форумів, питання: нову тему можна починати з любої сторінки форуму? icon_lol.gif
Догори
Indeez
Інвентар
Інвентар

Зареєстрована:
2005-09-28

ПовідомленняНаписано: 28 Липня 2009 13:38

ні, лише в конкретному розділі icon_lol.gif
найзручніше, щоб не плутатись зайти в розділ "форум", а далі вже в потрібний розділ і там тиснути на кнопку "нова тема"
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Клуб української поезії » Розмовляти українською мовою – право, чи обов’язок?
Сторінка 4 з 10 Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   далі