| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 17 Листопада 2007 11:42 Тема повідомлення: Rock | |
| слухаєте ви рок??
який саме? які гурти?
щодо мене то я обожнюю слухати пісні українського фолк панк рок гурту Фліт
_________________ якщо життя йде полосами, то зупинись на білій і йди вздовж... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 17 Грудня 2007 16:08 Тема повідомлення: Rock | |
| Я обожнюю АМАТОРІВ,Корн. _________________ это не игра, это наша жизнь, все что я хочу сказать: "не спиши жить и хоть многое успеть в этой жизни надо, не спиши жить, жизнь - твоя награда"!!! | |
| Догори | |
 |
Новачок Зареєстрована: 2007-12-22 Кількість пунктів: 8 Звідки: Україна | Написано: 22 Грудня 2007 14:16 Тема повідомлення: Rock | |
| ось все, що мені подобаеться:
My Chemical Romance @
Panic! At The Disco @
30 Seconds To Mars @
A.F.I.
Fall Out Boy
Pain
Lostprophets
P.O.D.
Yellowcard | |
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрований: 2007-10-09 Кількість пунктів: 862 Звідки: Україна | Написано: 02 Січня 2008 11:24 Тема повідомлення: Rock | |
| | Джаред Лето-крутий чувак!!!!!!!Але Мейнард-Бог!!!! | |
| Догори | |
 |
Писака Зареєстрована: 2008-01-26 Кількість пунктів: 535 Звідки: Україна | Написано: 16 Березня 2008 10:49 Тема повідомлення: Rock | |
|
А я крім українського(Фліт, Інкунабула, ОтВінта, Холодне Сонце і ще багато багато гуртів, на концертах яких я була частим відвідувачем), я є довічною прихильницею Nirvana, Eagles і В.Цоя!!!!!!!!  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 27 Червня 2008 13:20 Тема повідомлення: Rock | |
| не уявляю життя без гурту АННА! також божеволію від Ко рн | |
| Догори | |
 |
| Написано: 02 Липня 2008 01:15 Тема повідомлення: Rock | |
| люблю My Chemical Romance,Фліт,ОтВінта,а також ВВ))) і взагалі пруся від українського року)) _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | |
| Догори | |
 |
Писака Зареєстрована: 2009-01-08 Кількість пунктів: 729 Звідки: Україна | Написано: 08 Січня 2009 19:38 Тема повідомлення: Rock | |
| | AFI, PAN!K, Evanescence, 30 Seconds To Mars, Good Charlotte, Hinder... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 27 Квітня 2009 20:50 Тема повідомлення: Rock | |
| Я ОБОЖНЮЮ УКРАЇНСЬКИЙ РОК..
І ЦЕ ЛЕГКО ПОЯСНИТИ) У МОЄМУ МІСТІ ПРОХОДИТЬ НАЙСТАРІШИЙ РОК ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНИ ТАРАС БУЛЬБА!!!
КОЖНОГО РОКУ ДО НАС ПРИЇЖДЖАЮТЬ ЯК ДОСИТЬ ВІДОМІ, ТАК І МОЛОДІ ГРУПИ..
Атмосфера на цьому фестивалі завжди якась незвичайна, якої не вистачає в нудних буднях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТОМУ З КОЖНИМ РОКОМ УЛЮБЛЕНИХ ГУРТІВ СТАЄ ВСЕ БІЛЬШЕ)
АЛЕ ФАВОРИТАМИ Є СЕРЦЕВИЙ НАПАД, АННА, КАРНА, КС, ОТ ВІНТА ТА ІНШІ) _________________ Покоління байдужих.
Покоління пофігістів.
Але то тільки зовні.
Усередині муру ми існуємо,
ба навіть живемо. | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2009-06-12 Кількість пунктів: 2706 Звідки: Україна | Написано: 12 Червня 2009 13:13 Тема повідомлення: Rock | |
| Арія... це найкраща для мене рок-група....
Вона просто супер... | |
| Догори | |
 |
| |