| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 30 Квітня 2008 19:59 Тема повідомлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| усі кажуть що я схожа на лисицю!  _________________ a life for a life | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрована: 2008-02-16 Кількість пунктів: 15075 Звідки: Україна | Написано: 26 Червня 2008 21:16 Тема повідомлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| в минулому житті, напевно, я була дуже ледачою, тваринкою. Обожнюю нічого не робити і насолоджуватись життям.  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 02 Липня 2008 01:20 Тема повідомлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| Ухти,ми мабуть друзями були)))Я теж люблю нічого не робити і просто отримувати задоволення як від життя,так і від нічогонеробства.Таке довго слово,а я його правильно вимовила)))) _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | |
| Догори | |
 |
Майстер Зареєстрований: 2008-07-14 Кількість пунктів: 2928 Звідки: Україна | Написано: 31 Жовтня 2008 15:51 Тема повідомлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| Я не знаю мабуть гепардом  _________________ Everybody lies | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2008-10-26 Кількість пунктів: 5419 Звідки: Україна | Написано: 03 Грудня 2008 19:16 Тема повідомлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
|
А я- мабуть на комара _________________ Растояние разрушает увлечение, но усиливает страсть, подобно ветру, который тушит свечу и раздувает пожар!
Буваю тут рідко. Шукайте
хттп://.ру/iд23356577 | |
| Догори | |
 |
| Написано: 12 Грудня 2008 00:49 Тема повідомлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| ким я була??? звідки ж я знаю, і чи було це взагалі... ну добре, візьмем, помрієм....
Я була диким мустангом, що цілий день мбігає по полях лісах...
обожнює волю.. _________________ !!! ІМХО !!! | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2008-10-26 Кількість пунктів: 5419 Звідки: Україна | Написано: 30 Грудня 2008 13:27 Тема повідомлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| мабуть я був лисицею. А чому, не знаю. _________________ Растояние разрушает увлечение, но усиливает страсть, подобно ветру, который тушит свечу и раздувает пожар!
Буваю тут рідко. Шукайте
| Догори | |
 |
| Написано: 03 Січня 2009 16:07 Тема повідомлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| друзі називають мене кицюньою або котярою) залежно від мого настрою _________________ приказа верить в чудеса не поступало. | |
| Догори | |
 |
Філософ Зареєстрований: 2008-10-26 Кількість пунктів: 5419 Звідки: Україна | Написано: 24 Січня 2009 12:17 Тема повідомлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| Таракан, бо всім надоїдаю... Це правда!!! _________________ Растояние разрушает увлечение, но усиливает страсть, подобно ветру, который тушит свечу и раздувает пожар!
Буваю тут рідко. Шукайте
| Догори | |
 |
| Написано: 16 Травня 2009 14:57 Тема повідомлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі? | |
| я точно была кошкой)))  | |
| Догори | |
 |
| |