| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 17 Серпня 2008 20:01 Тема повідомлення: Англійський футбол | |
| Звісно МЮ. Шкода що жоден українець не здатен по-людськи заграти в цій лізі((( _________________ What if I say, I'm not like the others?
What if I say, I'm not "just another"?
What if I say, I will never surrender?
What is your place? You're just pretender | |
| Догори | |
 |
Свій Зареєстрований: 2008-10-03 Кількість пунктів: 157 Звідки: Україна | Написано: 17 Жовтня 2008 19:03 Тема повідомлення: Англійський футбол | |
| Шевченко і Воронін спробували,але в них не вийшло!!!Ліверпуль-кращий!!! _________________ Ліверпуль-чемпіон!!!! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 18 Жовтня 2008 05:08 Тема повідомлення: Англійський футбол | |
| Ну Воронін там в дуже складній ситуації опинився, бо конкуренція велика в нападі. А Шева не підходив до Челсі - то лише була забаганка Абрамовича. Інакше б його й не купили. _________________ What if I say, I'm not like the others?
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрований: 2007-09-12 Кількість пунктів: 961 Звідки: Україна | Написано: 27 Березня 2009 12:43 Тема повідомлення: Англійський футбол | |
| Англійських команд я знаю не багато!!! На мою думку (АРЕНАЛ. А) сама
сильніша команда, бо я вже не один раз бачив (ТІРІ. ЕНЕРІ) на рекламі!!! _________________ люблю люблю люблю ФУТБОл | |
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрований: 2007-09-12 Кількість пунктів: 961 Звідки: Україна | Написано: 27 Березня 2009 13:09 Тема повідомлення: Англійський футбол | |
| Англійських команд я знаю не багато!!! На мою думку (АРЕНАЛ. А) сама
сильніша команда, бо я вже не один раз бачив (ТІРІ. ЕНЕРІ) на рекламі!!! _________________ люблю люблю люблю ФУТБОл | |
| Догори | |
 |
| Написано: 28 Березня 2009 05:33 Тема повідомлення: Англійський футбол | |
|
ТІРІ. ЕНЕРІ не з АРЕНАЛ. А а з БАРСЕЛОН.И  _________________ What if I say, I'm not like the others?
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Травня 2009 15:42 Тема повідомлення: Англійський футбол | |
| МЮ і Арсенал - найкращі англійські команди!  _________________ "Девочка с попытками необычности,
с пытками ежедневностью,
не-вы-но-си-мой нежностью..." | |
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрований: 2009-05-04 Кількість пунктів: 990 Звідки: Україна | Написано: 06 Травня 2009 16:43 Тема повідомлення: Англійський футбол | |
| одн@девочк@ a écrit (05 Mai 2009 16:42 ) : | МЮ і Арсенал - найкращі англійські команди!  |
тільки шкода що вони не зможуть зустрітися в фіналі ЛЧ Нічого, повболіваю за МЮ в фіналі  _________________ Тільки ті, хто здійснюють абсурдні спроби, зможуть досягти неможливого | |
| Догори | |
 |
| |