| |
| Автор | Повідомлення |
Гуру Зареєстрована: 2009-01-08 Кількість пунктів: 17157 Звідки: Україна | Написано: 08 Травня 2009 16:02 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| а шо в тому житті правильно? ми самі вирішуєм, хто ми і що ми! _________________ чудо, яке не знайшло спокою в житті
і пішло шукати його хто зна де..
...
і крізь сльози теж варто усміхатись.. тоді вони наче від щастя. | |
| Догори | |
 |
Ветеран Зареєстрована: 2009-08-10 Кількість пунктів: 922 Звідки: Україна | Написано: 04 Листопада 2009 22:58 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| мм, сьогодні ніби нічого такого...та й взагалі за останній час немає нічого цікавого...всюди та сама епідемія...жах, ні погуляти, ні нічого. А у вас як там? _________________ Ми любимо один одного, та все ж таки нам не судилось бути разом... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Листопада 2009 08:55 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| мене нервує те, що знову повернулися давні часи. Я найбільше за все ненавиджу робити вибір між двома людьми. Ой, як набридли ці хвилювання(
Як бути з цією нерішучістю..., чого я насправді хочу?!!!! _________________ Щастя – це дорога, а не пункт призначення... | |
| Догори | |
 |
| |