| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 20 Червня 2007 16:03 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| Привіт! вирішила створити форум, на якому можна буде просто поспілкуватися про те, що трапилось за день, поскаржитись на сусідів, які стукають, що ти знову включив музику гучно...Коротше, давайте тут ділитися тим, що є в кожної людини (ну це я перегнула палицю). А саме - думками...  _________________ Якщо ти хочеш щось отримати - йди і бери це. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 21 Червня 2007 11:06 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| Так. Треба робити профілактику - щось тут нікого не видно...Я сьогодні здала останній екзамен!!! вільна птиця! За школою поки що не сумую...(було б за чим)...А що ви на це скажете?  _________________ Якщо ти хочеш щось отримати - йди і бери це. | |
| Догори | |
 |
Писака Зареєстрована: 2007-05-27 Кількість пунктів: 636 Звідки: Україна | Написано: 21 Червня 2007 11:06 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
|
привіт! давай.
я якраз хотіла вступити в якийсь клуб.але не могла вибрати в який, бо вони всі тематичні, а там збираються люди, повернуті на чомусь однаму, а я цікавлюсь усім потрошку. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 21 Червня 2007 11:24 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| Я думаю, що не можна бути повернутими на чомусь одному... Це вже параноя... Ось. Сусіди знову стукають по трубі...Голосна музика...  _________________ Якщо ти хочеш щось отримати - йди і бери це. | |
| Догори | |
 |
Гуру Зареєстрований: 2005-05-29 Кількість пунктів: 19985 Звідки: Німеччина | Написано: 21 Червня 2007 15:25 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| всем привет! авот и я!  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 21 Червня 2007 16:11 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| ну куди ж ми без тебе?????  _________________ Якщо ти хочеш щось отримати - йди і бери це. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Червня 2007 06:49 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| Ну ось...Сьогодні перший день, вільний від школи. В понеділок роздадуть атестати і все - прощавай, школа!!! А як ви прощалися зі школою?  _________________ Якщо ти хочеш щось отримати - йди і бери це. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 04 Липня 2007 19:48 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| Куди ж прощатися мені ще мінімум 3 роки вчитись! Скоріш би вже!
 _________________ Линкииииин!!Круто! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Липня 2007 09:37 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| Ну потім ще жаліти будеш...Правда, я поки що тільки радію кінцю школи  _________________ Якщо ти хочеш щось отримати - йди і бери це. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 05 Липня 2007 17:08 Тема повідомлення: Заходимо - ноги витираємо... | |
| Я би теж порадів! _________________ Линкииииин!!Круто! | |
| Догори | |
 |
| |