| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 05 Липня 2007 17:09 Тема повідомлення: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| Та то такий друг! _________________ Линкииииин!!Круто! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 07 Липня 2007 12:37 Тема повідомлення: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
|  _________________ Якщо ти хочеш щось отримати - йди і бери це. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 31 Липня 2007 14:11 Тема повідомлення: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| | У мене е подруга ,i у нас мало розбiзностей | |
| Догори | |
 |
| Написано: 26 Серпня 2007 15:52 Тема повідомлення: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| | У мене друзiв мало,але справзщiй друг є | |
| Догори | |
 |
| Написано: 14 Вересня 2007 12:32 Тема повідомлення: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| Це дуже добре! _________________ Линкииииин!!Круто! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 22 Квітня 2008 20:15 Тема повідомлення: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
|
у мене э дві подружки і я цілком їм довіряю, є деякі розбіжності в характері, але вони не заважають бути добрими подругами _________________ a life for a life | |
| Догори | |
 |
| Написано: 02 Жовтня 2008 17:11 Тема повідомлення: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| | НННННННННННННННННННННННІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| Догори | |
 |
| Написано: 30 Червня 2009 17:40 Тема повідомлення: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| Буває...Але здебільшого ми схожі-друзі,як-не-як,мусять мати щось спільне,інакше буде важко порозумітися.  _________________ Мої думки настільки геніальні, що санітари уже приїхали.
Невротик може бути охарактеризованим як людина, що не здалася в боротьбі за свою особистість... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 28 Серпня 2009 19:49 Тема повідомлення: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| ми то зійшлись, бо дуже схожі, але як почали, так і досі сваримось _________________ Щастя – це дорога, а не пункт призначення... | |
| Догори | |
 |
Свій Зареєстрована: 2009-11-11 Кількість пунктів: 200 Звідки: Україна | Написано: 12 Листопада 2009 12:45 Тема повідомлення: Чи багато возбіжностей у тебе з другом?? | |
| ми з подругою дуже схожі...
справжня подруга тіки одна а інші то тільки знайомі або товариші.. | |
| Догори | |
 |
| |