Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Чому нам цікаво розмовляти по інтернету....??? » Чому друзі тебе іноді зраджують?
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3  
Роздрукувати тему
Димасс13
Постоялець

Зареєстрований:
2007-06-10
Кількість пунктів: 406

ПовідомленняНаписано: 11 Червня 2007 07:11    Тема повідомлення: Чому друзі тебе іноді зраджують? Відповісти цитуючи Роздрукувати повідомлення

Хтось знае чому?

Які друзі кращі хлопці чи дівчата??
Хлопці
85,7%
 85,7%  [ 18 ]
Дівчата
14,3%
 14,3%  [ 3 ]
Всього голосів : 21

Автор Повідомлення
Ліда
Свій
Свій

Зареєстрована:
2009-04-09
Кількість пунктів: 130

ПовідомленняНаписано: 10 Квітня 2009 12:25
   Тема повідомлення: Re: Чому друзі тебе іноді зраджують?
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

Димасс13 schreef (11 Jun. 2007 08:11 ) :
Хтось знае чому?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача
Dmitropoet
Гуру
Гуру

Зареєстрований:
2009-04-27
Кількість пунктів: 16761

ПовідомленняНаписано: 25 Травня 2009 09:43
   Тема повідомлення: Чому друзі тебе іноді зраджують?

тому що натура люлини така!!!!!!!!!!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Дарушка
Філософ
Філософ

Зареєстрована:
2009-03-23
Кількість пунктів: 9462

ПовідомленняНаписано: 30 Червня 2009 17:27

Дівчата надто часто плетуть інтриги...Бувають підступні...Але й хлопці теж не подарунок-ніколи не знаєш,чого від них чекати! icon_rolleyes.gif

Невротик може бути охарактеризованим як людина, що не здалася в боротьбі за свою особистість...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Sweet-Shadow
Філософ
Філософ

Зареєстрована:
2009-08-30
Кількість пунктів: 6327

ПовідомленняНаписано: 30 Серпня 2009 14:09

Не можна сказати, що дружба між хлопцем і дівчиною сильніша ніж жіноча. Перш за все тому, що такого роду дружба (давчина-хлопець) грунтується на фізичній симпатії , яка досить часто переростає в духовну. Також хлопець друг часто не може зрозуміти логіки дівчини, тому якщо потрібна порада, то радять вони суто з точки зору хлопця, з висоти свого польоту, не спускаючись при цьому до рівня дівчини, а це інколи шкодить. Також, якими б близькими у дружніх стосунках вони не були, хлопець залишеться просто хлопцем, а дівчина - просто дівчино і в них завжди будуть розбіжності в інтересах...
А щодо того чому друзі зраджую, думаю ті друзі не зрадять, які не тільки в хвилини горя можуть вас підтримати, а ті які і в хвилини шаленої радость ЩИРО за вас порадіють. А таке рідко буває, тому що часто саме через це і сваряться, просто через банальну заздрість...
Нажаль, сама у цьому переконалась...

Змінено: Sweet-Shadow (30 Серпня 2009 23:18)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Владуська
Свій
Свій

Зареєстрована:
2009-11-11
Кількість пунктів: 200

ПовідомленняНаписано: 12 Листопада 2009 12:43

я завжди думала що дружба дівчини і хлопця сильніша за дружбу дівчини з дівчиною...
в мене було два таких друга але з обома ця дружба переростата у зустрічання..
тепер навіть не знаю...дивлячись на мої стосунки з кращою подругою то дівчата вміють дружити і досить міцно...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача
baltazor82
Писака
Писака

Зареєстрований:
2009-05-19
Кількість пунктів: 667

ПовідомленняНаписано: 03 Травня 2010 22:02

я Думаю это не залежыть от стати...... от национальности.... не от виросаовидання.... в чом заключаеться зрада друзив ... а втому какая сутнисть человека .... как он относиться к окружаючым а поавага к другим ... зароджуеться саме перше от повагы к себе ...если человек не имеет повагы першы до себя он не когда не буде поважаты других и пры том зраджуе своим друзям он просто не умеет по дрцугому он тогда осознает когда его серзно обидять его же друзя какимы он будет по справжнё дорожить... от и всё что можна по эти теми сказать...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Чому нам цікаво розмовляти по інтернету....??? » Чому друзі тебе іноді зраджують?
Сторінка 3 з 3 Перейти до сторінки: назад    1, 2, 3