Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Дiвчата з Украiнi за кордоном!!! » Портяться???
Нова тема   Відповісти
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
Liyutik
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрований:
2007-06-04
Кількість пунктів: 1838

ПовідомленняНаписано: 10 Червня 2007 12:15
   Тема повідомлення: Портяться???
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

Ну незнаю що вам сказати портяться чи ні як і чому! Я наприклад вже 2 роки як в італії друзів немаю і не хочу мати (макароників) краще самому тут ж італійці слабі люди в них нема такого вечором вийти посидіти поприкалуватись або десь на природу або в бар по 150гр на душу незнаю як так можна жити і їм це подобається вони впевнені що в вони найкраща нація на світі вони не розуміють приколів Наприклад я на роботі на автомойці приїжає італянець і спитався звідки я так як це були перші місяці я ще не добре говорив по італійське ну вот оказується цей дядя був і на Україні і в россії так шо трошки знає русский ну тай говорив він зі мною трошки по русске і питає - а чо ти вже 2 місяці тут і ще не вивчив мову я по приколу - та на *уя мені ваша бича мова... його машину я ще до кінця не домив дядя сів і поїхав навіть нічо не сказав така картина виїжає з автомойки машина вся біла в піні ну вот такі тут люди... Тупі самолюби і все щоб не збрихати пару людей є тут нормальних але це рідкість
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
оксеня
Постоялець
Постоялець

Зареєстрована:
2008-02-26
Кількість пунктів: 306

ПовідомленняНаписано: 24 Квітня 2008 14:00

Хтось би виправив назву клубу: Дівчата з України за кордоном - хоч би так.
І чому вони "портяться", що вони - ковбаса чи масло? icon_biggrin.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача
ukraine-usa
Свій

ПовідомленняНаписано: 08 Серпня 2008 04:48

Vsem pruvetik!!!!!ja zvamu zgidna,divchata zakordonom portjatsja i netilku divchata,no i xlopzsi...byla,v mene taka istorija,ze bylo [pivtora roku nazad/.
Kolu ja tilku pruixala v USA Chicago,,vmene nebylo dryziv,ni znayoumux.
Poznayoumula z podrygoyou i zneyou xodula gyljatu,cherez dekilka dniv,mu poznayoumlus z pazcanom,vin toshe byv z Ykrainu,no vin v USA byv vshe bilshe jak 4 roku.
Mu odun odnomy spodobalus i pochalu zystrisja,vujavulos sho yougo amerukanski dryzi neznalu sho vin ykrainezs,,kolu ja pidiyshla do nyougo de vin sudiv z svoimu dryzjamu, i zaputala chomy tu breshesh,,,a vin mni vidpvid "Do i know you?:"
zvuchayno ja byla v shozsi.Plychulos sho vin vidrigsja vid ykrainskoi movu,i sho angliyska mova krytisha,tipa..teper vin sebe nevashae sho ykrainzsem.
Diysno jaki lyoudu svolozsi byvayout. icon_sad.gif
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » Дiвчата з Украiнi за кордоном!!! » Портяться???
Сторінка 1 з 1