| |
| Якому жанру в музиці Ви даєте перевагу над іншими??? | | Pop | | 8,3% | [ 3 ] | | Rock | | 66,7% | [ 24 ] | | Techno | | 0% | [ 0 ] | | R&B | | 19,4% | [ 7 ] | | Club-house | | 5,6% | [ 2 ] | | | Всього голосів : 36 | |
| Автор | Повідомлення |
Ветеран Зареєстрований: 2007-04-08 Кількість пунктів: 784 Звідки: Україна | Написано: 08 Квітня 2007 15:28 Тема повідомлення: Музичні жанри | |
| | Якому жанру в музиці Ви даєте перевагу над іншими??? Чому? Чи залежить це від настрою? | |
| Догори | |
 |
Свій Зареєстрована: 2007-04-13 Кількість пунктів: 107 Звідки: Україна | Написано: 13 Квітня 2007 17:41 Тема повідомлення: Музичні жанри | |
| ...Я віддаю перевагу року...ні...я люблю рок, кор, метал, альтерантиву... від настрою залежить лише степінь важкості..  | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрований: 2008-01-12 Кількість пунктів: 4479 Звідки: Україна | Написано: 13 Січня 2008 12:32 Тема повідомлення: Музичні жанри | |
| Обожнюю Black. Як тру, так і симфо.
Зараз часто слухаю Dark electro.
Якщо є хтось такий самий - пишіть. | |
| Догори | |
 |
Писака Зареєстрована: 2008-01-26 Кількість пунктів: 535 Звідки: Україна | Написано: 26 Січня 2008 17:27 Тема повідомлення: Музичні жанри | |
| А я полюбляю альтернативу, панк-рок, нью метал і т.п. | |
| Догори | |
 |
Писака Зареєстрована: 2007-06-10 Кількість пунктів: 505 Звідки: Україна | Написано: 23 Лютого 2008 13:19 Тема повідомлення: Музичні жанри | |
|
теж віддаю перевагу альтернативі... але не так щоб зациклююсь на ній завжди.. бувае навіть поп змішаний з роком... а буває зовсім не зрозуміти що _________________ поруч зі мною йде смерть я не одна, поруч з тобою йде страх смерті,- між нами йде війна один на один..
КАПІТУЛЮЙ НЕГАЙНО Я ВПЕРТА..я відчуваю..ні я знаю ти накручуєш моі нерви на лезо. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 15 Травня 2008 12:52 Тема повідомлення: Музичні жанри | |
| Боже скільки нас, рокерів, назбиралось. А я думала - єдиною буду. Готік рок, панк рок, метал - Форевер! _________________ Там, де у інших серце - в тебе коробка передач... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 02 Липня 2008 01:08 Тема повідомлення: Музичні жанри | |
| Не люблю поп-музику.Люблю альтернативу,і просто українську музику))))поважаю український рок,деколи слухаю метал,але то вже від настрою))) _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 02 Липня 2008 01:08 Тема повідомлення: Музичні жанри | |
| Не люблю поп-музику.Люблю альтернативу,і просто українську музику))))поважаю український рок,деколи слухаю метал,але то вже від настрою))) _________________ Пишу від фонарика,правда батарейка сідає... | |
| Догори | |
 |
| Написано: 19 Серпня 2008 11:48 Тема повідомлення: Музичні жанри | |
| симфо-метал в усіх проявах (від робіт хеві груп з оркестром до симфо-дезу), прогрессів-метал. ну і трохи всих інших напрямків важкої музики окрім альтарнави та нью-металу _________________ What if I say, I'm not like the others?
What if I say, I'm not "just another"?
What if I say, I will never surrender?
What is your place? You're just pretender | |
| Догори | |
 |
| Написано: 17 Грудня 2008 21:03 Тема повідомлення: Музичні жанри | |
| терпіти не можу попси і року!!не виношу...більше подобається ДІДЖЕЙСЬКА!!!!!! _________________ насолоджуюсь життям....і це головне!! | |
| Догори | |
 |
| |