| |
| Автор | Повідомлення |
Свій Зареєстрована: 2007-01-13 Кількість пунктів: 182 Звідки: Литва | Написано: 13 Січня 2007 12:03 Тема повідомлення: muzikos atlykejai | |
| kokie jums patinka muzikos atlykeja? o gal patys dainuojate?
As asmeniskai tai nea  | |
| Догори | |
 |
Знавець Зареєстрована: 2007-02-03 Кількість пунктів: 3821 Звідки: Литва | Написано: 07 Липня 2007 19:49 Тема повідомлення: muzikos atlykejai | |
| as nedainuoju bet dainavau chore fleitoje ir panasiai
as megstu backstreet boys, ace of bace...
Змінено: gabriele9 (07 Квітня 2008 19:55) | |
| Догори | |
 |
Свій Зареєстрована: 2007-08-17 Кількість пунктів: 132 Звідки: Литва | Написано: 19 Серпня 2007 12:36 Тема повідомлення: muzikos atlykejai | |
| Man patinka Bill Kaulitz is TOKIO HOTEL grupes  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 12 Жовтня 2007 13:46 Тема повідомлення: muzikos atlykejai | |
| Nee, jokių dainavimo būrelių nelankau.. nors, kai maža buvau, lankiau chorą, netgi aprangą tokią specialią turėjom:))
Dabar tik, šiaip, ką nors veikdama kartu parėkauju, vonioj ar plaudama indus padainuoju sau panosyje
Mėgstamiausiai muzikontai - HIM, Enya, Cranberries, Coldplay, John Jackson. Iš lietuviškų, SH, Jieva..  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 14 Травня 2008 14:51 Тема повідомлення: muzikos atlykejai | |
|
as ir nea nedainuoju.
o man patinka britney spears,rihanna,50cent,avril lavigne, ir justin timberlake(jis sitoj nuotraukoj.  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 25 Травня 2008 21:42 Тема повідомлення: muzikos atlykejai | |
| Oam..
O man tai nera seip labai isskirtiniu..
Pati dainuoju tik namie, labai megstu dainuot bei sokt.;D
Na, o seip atlikejai pas mane dominuoja labai ivairus,
bet pagrindiniai, kuriuos kas antras zino.;]
Seip lietuvisku anksciau nemegau, dbr labai klausau dblz (nerealios dainos), Alinos (ramuma), o is trankesniu tai tie pagrindiniai: Timberleikai, Madonnos, Rihannos, Fort Minnorai, Linkin Park, Flypsyde (missing you.mp3) | |
| Догори | |
 |
Новачок Зареєстрований: 2009-01-14 Кількість пунктів: 6 Звідки: Литва | Написано: 14 Січня 2009 17:25 Тема повідомлення: muzikos atlykejai | |
| Geriausias muzikontas tai cia.. www.valdaskarklelis.com    | |
| Догори | |
 |
| Написано: 24 Серпня 2009 21:35 Тема повідомлення: muzikos atlykejai | |
| Patinka Tarja Turunen,Epica,Within Temptation,Xandria,The Rasmus,Leona Lewis,Michael Jackson,Marquess,Evanescece,Vanesa Mae,Edvin Marton,Alicia Keys,Nightwish...
Kartais,jei būna proga,ir pačiai tenka padainuoti..  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 24 Серпня 2009 22:05 Тема повідомлення: muzikos atlykejai | |
| patinka bachyreet boys.ace of bace.;gleen medeiros,coldplay  | |
| Догори | |
 |
| |