| |
| Автор | Повідомлення |
| Написано: 17 Серпня 2008 04:23 Тема повідомлення: Вітаю всіх хто приєднався до нашого клубу | |
| ну а ти шо думав?? тут люди на довго не затримуються  _________________ What if I say, I'm not like the others?
What if I say, I'm not "just another"?
What if I say, I will never surrender?
What is your place? You're just pretender | |
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 17 Серпня 2008 05:57 Тема повідомлення: Вітаю всіх хто приєднався до нашого клубу | |
|
Тому що людей нема. Замкнуте коло. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 17 Серпня 2008 06:18 Тема повідомлення: Вітаю всіх хто приєднався до нашого клубу | |
| Це ти павиль сказав)) Форум тіке й тримається на таких ентузіастах як ти))) _________________ What if I say, I'm not like the others?
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 17 Серпня 2008 08:57 Тема повідомлення: Вітаю всіх хто приєднався до нашого клубу | |
| Себе в ентузіасти додати забув)))
Ти ж тут взагалі ще з 2006...  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 17 Серпня 2008 18:57 Тема повідомлення: Вітаю всіх хто приєднався до нашого клубу | |
| ну я ж на форумі майже не зависаю, тому й не відніс((
хоча я тут скоро святкуватиму 2 роки перебування _________________ What if I say, I'm not like the others?
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 17 Серпня 2008 19:21 Тема повідомлення: Вітаю всіх хто приєднався до нашого клубу | |
| | Ну може і не зависаєш, а три тисячі постів написав...і не на іграх на форумі, а змістовних. | |
| Догори | |
 |
| Написано: 17 Серпня 2008 19:57 Тема повідомлення: Вітаю всіх хто приєднався до нашого клубу | |
| кароче мені стало приємно що я такий є  _________________ What if I say, I'm not like the others?
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 19 Серпня 2008 12:48 Тема повідомлення: Вітаю всіх хто приєднався до нашого клубу | |
|  | |
| Догори | |
 |
| Написано: 19 Серпня 2008 13:39 Тема повідомлення: Вітаю всіх хто приєднався до нашого клубу | |
| може колись на українській версії й буде побільше народу)) _________________ What if I say, I'm not like the others?
| Догори | |
 |
Мудрий Спеціальні звання: Почесний житель 2008 Зареєстрований: 2008-01-02 Кількість пунктів: 11539 Звідки: Україна | Написано: 19 Серпня 2008 14:11 Тема повідомлення: Вітаю всіх хто приєднався до нашого клубу | |
| | ...та чи доживу я до того часу?)) | |
| Догори | |
 |
| |