Форум | Чат | Щоденники | Клуби | Знайомства | Ігри | Фотоальбоми | Конкурс краси Список користувачів Радіо
Запам\'ятати Зробити стартовою   
Мій профіль
Спілкування
Розваги
Корисне
Інформація
Послуги
Мова
Реклама
    Мобільна версія порталаnew
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » я и книги » Зарубежная фантастика
Нова тема   Відповісти Перейти до сторінки:   1, 2, 3   далі
Роздрукувати тему
Автор Повідомлення
АлексЮстасу
Мудрий
Мудрий

Зареєстрований:
2005-01-03
Кількість пунктів: 10427

ПовідомленняНаписано: 28 Червня 2005 19:42
   Тема повідомлення: Зарубежная фантастика
  Відповісти цитуючи    Роздрукувати повідомлення

Саймак, Азимов, Гаррисон-это классика
Ваше мнение?
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
wredinka
Майстер
Майстер

Зареєстрована:
2004-11-20
Кількість пунктів: 3063

ПовідомленняНаписано: 01 Липня 2005 22:17

Хмм, или никто больше не читает фантастику или вопрос слишком трудный icon_biggrin.gif а вообще, конечно классика! единственно, (я сейчас как раз читаю Гаррисона "стальную крысу") мне кажется что у него несколько наивное представление об окружающем мире icon_wink.gif
а почему ты спрашиваешь? у кого то есть сомнения по этому поводу? icon_mad.gif icon_biggrin.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Переглянути фотоальбом користувача
lija63
Постоялець

ПовідомленняНаписано: 02 Липня 2005 11:51

мне кажется вообше трудно говорить о каком либо представлении о мире. Гаррисон создал хорошую, качественную фантастику, читается легко , но не более этого. вряд ли он ставил перед собой сверхзадачу - описать устройство мира, но то что он оптимист это точно icon_lol.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача
wredinka
Майстер
Майстер

Зареєстрована:
2004-11-20

ПовідомленняНаписано: 02 Липня 2005 15:04

Кстати, я бы в эту группу еще Рея Бредберри зачислила, И наверное Станислава Лема. icon_smile.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Переглянути фотоальбом користувача
Norna
Довгожитель
Довгожитель

Зареєстрована:
2005-04-17
Кількість пунктів: 1460

ПовідомленняНаписано: 02 Липня 2005 15:37

а я бы добавила Р. Желязны icon_smile.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Подивитися анкету користувача з відділу знайомства Зайти в клуб користувача Почитати щоденник користувача
wredinka
Майстер
Майстер

Зареєстрована:
2004-11-20

ПовідомленняНаписано: 02 Липня 2005 20:52

О да, его обязательно туда же icon_biggrin.gif
Догори
АлексЮстасу
Мудрий
Мудрий

Зареєстрований:
2005-01-03

ПовідомленняНаписано: 03 Липня 2005 09:38

wredinka писал(а):
Хмм, или никто больше не читает фантастику или вопрос слишком трудный icon_biggrin.gif а вообще, конечно классика! единственно, (я сейчас как раз читаю Гаррисона "стальную крысу") мне кажется что у него несколько наивное представление об окружающем мире icon_wink.gif
а почему ты спрашиваешь? у кого то есть сомнения по этому поводу? icon_mad.gif icon_biggrin.gif
Да суазал мне один человек что Саймака со Стругацкими сравнивать нельзя-Стругацкие намного круче.... icon_question.gif icon_evil.gif
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Гостьова книга Почитати щоденник користувача Переглянути фотоальбом користувача
АлексЮстасу
Мудрий
Мудрий

Зареєстрований:
2005-01-03

ПовідомленняНаписано: 03 Липня 2005 09:39

wredinka писал(а):
Кстати, я бы в эту группу еще Рея Бредберри зачислила, И наверное Станислава Лема. icon_smile.gif
Бредбери частично, Лем полностью... IMHO
Догори
АлексЮстасу
Мудрий
Мудрий

Зареєстрований:
2005-01-03

ПовідомленняНаписано: 03 Липня 2005 09:40

Norna писал(а):
а я бы добавила Р. Желязны icon_smile.gif
Yo
Догори
wredinka
Майстер
Майстер

Зареєстрована:
2004-11-20

ПовідомленняНаписано: 03 Липня 2005 14:00

Между прочим, хороший вопрос. Можно ли сравнивать советскую/русскую фантастику с зарубежной? Все таки у нас, в моем представлении, больше глубины. какого то глубокого смысла, что ли. или даже трагики. точнее не могу описать. а вы что думаете по этому поводу?
Догори
Нова тема    Відповісти Ваш часовий пояс: GMT + 1 Година
RC-SVIT.com » Клуби » Форуми клубів » я и книги » Зарубежная фантастика
Сторінка 1 з 3 Перейти до сторінки:   1, 2, 3   далі